Flexmassage ny leverantör till Göteborgsvarvet!

Vi är extra stolta att meddela att vi från och med i år startat efter samarbete med Göteborgsvarvet och blir leverantör av massage strax efter målgång. Vi brinner för hälsa och friskvård och det känns fantastiskt kul att få vara en av de största folkfesterna, Göteborgsvarvet! Löparna kommer möta oss strax efter målgången för en stunds välbehövlig återhämtning med framförallt fokus på vader och baksidan lår.

Återhämtningen är viktig!

Direkt efter målgång är det viktigt att ge kroppen möjlighet att återhämta sig. Dels genom vätska och energiintag samt muskelavslappning i form av massage. Kroppen är i ett skriande behov direkt efter målgång och ju snabbare vi tar hand om denna viktiga återhämtning desto snabbare sker återuppbyggnad av kroppens muskelceller som i själva verket bryts ned under de 21 km löpning.

Varför massage?

Kroppens muskler drar ihop sig och när även vätskenivåerna sjunker så kan salthalten öka i muskeln som leder till krampkänningar. Dessa symptom behandlas med vätska och muskelavslappnande massage som medför att blodet börjar strömma snabbare genom muskeln och gör att spänningar lättar.

Läs mer om oss på Göteborgsvarvets hemsida.  http://www.goteborgsvarvet.se/om-oss/partners/ 

Frågor kring denna artikel, tag kontakt med Patric Rydén, 0709-36 78 10, patric@flexmassage.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *