Lediga tjänster

                Massörer

FLEXMASSAGE är ett väletablerat företag som startade 2006.

Vi är i behov av massörer på 75%. Vi utvecklar verksamheten med en ny mottagning i Torslanda i mars 2018 och dit söker vi en massör deltid eller 75% beroende på sökande och en tjänst massör 75% i Göteborg.

Vi söker även massörer för helgarbete varannan- var tredje helg, tex fysioterapeut studenter som läst till massörer eller dig som har ett annat deltidsarbete. Så är du nyfiken och vill arbeta hos oss, skicka in en ansökan.

Du är som person framåt, proaktiv och fungerar väl i grupp. Samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och tar egna beslut.

Kika runt på hemsidan och skapa dig en bild av vilka vi är och känn efter om vi överensstämmer med dina värderingar och du tror att du kommer bidra till att stärka vårt team av duktiga massörer. I så fall skicka en ansökan och som får oss intresserade, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi vidareutbildar alla massörer i vårt koncept och du har även möjlighet att starta en egen verksamhet inom kedjan via franchise eller bli platschef för en mottagning i framtiden.

Våra massörer fick frågan på vår konferens om vad som är det bästa med att arbeta hos oss på Flexmassage och svarade:

  • Den härliga gemenskapen
  • Man får träffa kunder
  • Att arbetet är fysiskt
  • Att man får utvecklas och lär sig nya saker
  • Att behandlingarna är individuella
  • Ett lugnt och harmoniskt arbete
  • Man får göra skillnad och får följa upp
  • 6 tim arbetsdag
  • Att arbete på en arbetsplats som är mån om sina anställda

För att bli anställd hos oss behöver du inte vara fullärd, vi utvecklar dig till en stjärna innan du sätts in i arbete så tveka inte att söka även om du känner dig osäker på dina kunskaper. Om du läste för några år sedan eller liknande för vi fräschar upp dina kunskaper och vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Men du måsta ha en massageutbildning för att få arbete hos oss.

Vi söker massörer på 75% då vi har 6tim arbetsdag

I tjänsterna ingår både massage hos våra företagskunder samt på våra mottagningar. Dag (1-2 dagar per vecka), kväll (2-3 dagar per vecka) samt var tredje helg. Rullande tre veckors schema med 4 dagar, 5 dagar, 6 dagars veckor.

Beskrivning av kvalifikationer

Svensk utbildning Massage terapeut alternativt Diplomerad massör (krav på annan tilläggsutbildning som t.ex student vid fysioterapeut programmet eller friskvård/hälsopedagogsutbildning). Gärna utbildad via Friskvårdsgruppen, GGI, Axelsons, Hälsoteket eller Bergqvist massageutbildningar.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag där lönen till största delen är fast, men med en provisions samt bonus – baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Sista ansökningsdag

Rekrytering sker löpande.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsterna beräknas starta i mars 2018 eller efter överenskommelse.
Fast tjänst med 6månaders provanställning.

Arbetstid

Våra heltidstjänster är varierade dag (07.30-14.00)/kväll (14.00-20.30) samt var tredje helg. Våra helg tjänster är Lördagar 10.00-17.00 och Söndagar 12.00-18.30.

Flex-konceptet

Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEXMASSAGE-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Denna utbildning kommer vara under sommaren innan din tjänst startar. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering.

Vi har idag 4 mottagningar i Göteborg och 1 i Alingsås, alla mottagningar har 2 behandlingsrum förutom Almedal och Kvillebäcken som har 3 rum. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi har även planer på att etablera oss i Torslanda, Kungsbacka och Stockholm under 2017/2018.

Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem.

Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Skicka din ansökan till ansokan@flexmassage.se så återkopplar vi inom ett par dagar om du blir kallad till intervju. Kika gärna runt på vår hemsida för att läsa mer om oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor eller funderingar innan du skickar din ansökan så kan du fylla i kontaktformuläret nedan.

Namn

Mailadress

Rubrik

Meddelande