Möt vår massör Viktor!

Massagebloggen tog en tur till vår nyaste mottagning Alingsås för en pratstund med vår massör Viktor. Viktor är smålänningen som har spelat fotboll, innebandy och hockey i sina ungdomsdagar. Idag är det bara fotboll som gäller och han tränar på gym och utför discgolf och umgås gärna med vänner och sin sambo på fritiden. Innan han började på Flex masserade han i fotbollsklubbar. Viktor har arbetat på Flexmassage sedan nov 2016.

Möt vår massör Viktor på vår nyaste mottagning Alingsås.

Vi frågade honom om vad som är roligast med att arbeta som massör. Han svarade: att kunna hjälpa kunden med sina besvär, men också att hjälpa kunden att jobba förebyggande och preventivt mellan behandlingarna och i vardagen.

Här kommer Viktors bästa stretchtips: Stretcha och få upp rörlighet med hjälp av ett långt skaft. Man får rörlighet i bröstrygg och stretching av bröstmusklerna.

Och han skickade även med oss ett hälsotips: vid stillasittande arbete – se till att röra på dig lite extra vid dina raster. Tex stretcha bröstmusklerna och rulla axlar. Variera med att stå och sitta vid din arbetsplats.

 

Varför inte boka in dig på en massage hos Viktor, eller någon av våra andra duktiga massörer. Boka gör du enkelt här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *