10 års jubileum!

Flexmassage firar 10 år!

I sommar är det exakt 10 års sedan Elin Rydén grundande Flexmassage!
Bloggen har träffat Elin för att få en kort tillbakablick över de 10 första åren.
Vi är bland annat nyfikna på hur idén föddes om att skapa ett unikt koncept för massagebehandlingar?

Hej Elin!  

elinBloggen: 2006 startade du Flexmassage med ett behandlingsrum på Nordic Wellness vid Backaplan. Hur såg starten ut och vad ville du ge till dina kunder?

Elin: Jag arbetade som receptionist på Nordic Wellness och kände inte att jag fick nytta av min massage- och friskvårdsutbildning. Det var svårt, och är så även idag, att få ett heltidsarbete inom hälsa.

Jag fick ofta beröm av vänner och familj när jag masserade dem och tänkte ha massagen som ett ”extra arbete” tills jag fick något annat.

Men jag insåg snabbt att jag hade en talang och stort intresse av att både vara massör men även vara entreprenör och utveckla min verksamhet. Efter ett år tog jag ett stort steg framåt genom att anställa två massörer och kunde därmed ta emot fler kunder.

Jag har två viktiga motton, det ena är att ge den bästa behandlingen varje gång, då kan man aldrig misslyckas.  Jag älskar att ”ge” och att få människor att må bra under och efter sin behandling. Det andra att det ska vara roligt att gå till arbetet. Har man roligt och känner engagemang då intresserar man sig för sina kunder och ta reda på behovet så att man kan utföra en behandling som överträffar kundens förväntningar!

Bloggen: Vad har förändrats under årens lopp?

Elin: Oj, massor!  Vi har gått från att jag masserade helt själv till att idag vara 25 stycken härliga och superduktiga massörer och träffar ca 7000 kunder varje år!  När jag tänker på det så är det nästan ofattbart, men otroligt häftig resa!

Samtidigt som mycket utvecklats årens lopp så är kärnan i verksamheten densamma, att ge förstklassiga massagebehandlingar som gör att människor mår bra! Vi har alltid brunnit, och kommer alltid brinna, för friskvård och få våra kunder att må bättre!

Bloggen: Om vi blickar framåt, kan du se vart Flexmassage befinner sig om ytterligare 10 år framåt i tiden?

Elin:  Det allra viktigaste för mig är att vi fortfarande ger högsta möjliga kvalité i våra massagebehandlingar!  Sedan har vi planer att etablera fler mottagningar inom och utanför Göteborg vilket känns väldigt spännande och kul.  Vi lever med tron om att nöjda kunder sprider vårt rykte och då blir det automatiskt en dag då vi behöver utöka för att fortsätta ha hög tillgänglighet och erbjuda behandlingar med kort varsel för kunder som har ont just nu.  Den frågan är också väldigt viktig, det skall vara enkelt att boka och snabbt få en tid vid den mottagning som ligger närmast dig som kund.

Bloggen: Slutligen, vad tror du om Sveriges chanser i stundande fotbolls EM?

Elin: (skratt)  Jag skall vara helt ärligt och erkänna att jag inte följer fotbollen så där jättenära men min man kommer sitta klistrad framför TVn och då blir det ändå ganska nära och alltid kul om det går bra för Sverige!  Men skall jag lämna ett tips så tror jag vi tar medalj, gäller å sikta högt!

Bloggen tackar Elin för pratstunden och har du fler frågor till Elin så nås hon på elin@flexmassage.se

Ha en underbar sommar och välkommen in på en avkopplande massage mellan bad- och solutflykterna!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.