3 nya visste du att…..

 

Vi har vid ett flertal tidigare tillfällen berättat om olika påståenden som hjälper oss till ett bättre välmående. Idag ska vi återigen ge några snabba och enkla tips som kan göra stor skillnad för ditt välmående och din hälsa.  Så här kommer dagens ”visste du att?” med tre roliga och viktiga påståenden inom träning, massage och hälsa.

VISSTE DU ATT…. 

  • 30 minuters motion om dagen kan förlänga ditt liv med fem år. Det bästa av allt: du kan dela upp dessa 30 minuter i exempelvis tre stycken promenader på 10 minuter vardera. 
  • Massage har stora positiva effekter på huvudvärk. Vi träffar dagligen personer som med hjälp av massage blivit av med sin huvudvärk.   
  • Både motion och massage ökar blodgenomströmningen vilket gör att musklerna förses med mer syre vilket i sin tur är viktigt för ditt välmående och för att undvika ömma och stela muskler. 

Vi hoppas att dagens ”visste du att..” ska ha gett dig lite ny motivation och ny kunskap om hur du enkelt kan påverka ditt välmående och din hälsa till det bättre. Håll utkik här på massagebloggen för mer rolig och givande fakta.

 

Bilder lånade av google

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.