Äntligen är det dags att slå upp portarna för vår nya mottagning i Alingsås!

I den nyrenoverade lokalen som ligger mitt i centrala Alingsås på Drottninggatan 23 endast ett stenkast från shoppinggatan och dess affärer och runt om alla mysiga kaféer. Välkommen till vår nya i mottagning i ALINGSÅS!

Den nya mottagningen ligger mysigt till och i ett väldigt avslappnat läge, endast en tvärgata från shoppingstråket i Alingsås I området finns 1700-tals inspirerade hus och kullerstensgator och som vår franchisetagare Marie säger “Du blir lugn och avslappnad bara av att gå i detta området.”

Den nya mottagningen kommer ligga på Drottninggatan 23 i Alingsås

Lokalen är nyrenoverad, ljus och fräsch men med en gammal feeling vilket gör att den passar in bra i detta område men samtidigt har likheter och igenkänning från våra mottagningar i Göteborg. Även denna mottagningen kommer att ha två rum vilket gör att Ni kommer kunna ha möjlighet att boka er två stycken samtidigt.

Du tar dig enkelt hit via en kort promenad eller med bil. Parkering hittar du precis utanför mottagningen men observera att du kan parkera gratis i 30-minuter på vardagar mellan 10:00-18:00 och lördagar 10:00-15:00 och övrig tid obegränsat. Det finns även en en parkering vid Prästgårdsvägen som kör in på via Norr Ringgatan.

Den 19 juni är det dags att slå upp portarna för mottagningen och här kommer du hitta våra duktiga massörer Marie, Viktor, Fenja och Moa!

Varmt välkommen in till oss!

BOKA TID?

https://baraboka.se/flexmassage/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.