Bindvävsmassage

Bindvävsmassage är en behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningarna i kroppen. Den hjälper musklerna att slappna av, lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader. Vi ger bindvävsmassage med en specialdesignad vacuumsug och när det behövs kombinerar vi också med djup klassisk massage. Eftersom förtätad bindväv och dålig blodcirkulation är en av orsakerna bakom celluliter så behandlas även det framgångsrikt genom bindvävsmassage. Behandlingen anpassas alltid efter dina behov beroende på vilka besvär du har, hur tight din bindväv sitter och var du har din smärttröskel. Bindvävsmassage passar lika bra för män som för kvinnor som behöver en ökad cirkulation och borttransport av slaggprodukter från kroppen.

Välj den behandlingslängd eller det pris som passar bäst för dig, vi anpassar behandlingen utifrån dina önskemål:

30 min – Halvkropp 540kr *

Här behandlas främst rygg, skulderblad samt nacke. Det kan du antingen kombinera med djup klassisk massage, eller bindvävsmassage på hela baksidan. Denna behandlingslängd passar även vid behandling för att främja cirkulation samt minska svullnad och celluliter på ben och säte.

40 min – Halvkropp 680kr *

Denna behandlingslängd passar för behandling för att främja cirkulation på ben, säte, mage och armar eller en kombination av massage på ryggen med Djup klassisk massage och Bindvävsmassage.

50 min – Halvkropp 790kr *

Denna behandlingslängd passar för behandling på t.ex. hela baksidan av kroppen.

60 min – Helkropp 880kr *

Här behandlar vi hela kroppen, rygg, skulderblad, nacke, säte, baksidan på benen, framsidan på benen, mage samt armar. Även här kan du välja att kombinera bindvävsmassage och djup klassisk massage.

100 min – Mixbehandling 1240kr *

Mix mellan bindvävsmassage och djup klassisk massage. Vid den här behandlingen så mixar vi Bindväv och Djup klassik massage, en behandling som mjukar upp kroppen och rensar ut slagg. Ofta mår man lite illa och blir trött efter den här behandlingen så ha inga planer direkt efter ditt besök.

OBS att denna behandling ej kan nyttjas med FRISKVÅRDSBIDRAG vid ord pris, skatteverkets regler säger max 1000kr per behandling.

* Vid köp av FLEXKORT får du upp till 20% rabatt på dina behandlingar, kika i vår webshop

Vacuumsuget främjar en ökad lymfcirkulation med förbättrad borttransport av slaggprodukter, gifter och överflödig vätska. Blodcirkulationen blir bättre och därmed också syretillförseln till kroppens celler, vilket i sin tur leder till minskad svullnad, smärta och snabbare läkning.