Bindvävsmassage

Bindvävsmassage är en behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningarna i kroppen. Den hjälper musklerna att slappna av, lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader. Vi ger bindvävsmassage med en specialdesignad vacuumsug och när det behövs kombinerar vi också med djup klassisk massage. Eftersom förtätad bindväv och dålig blodcirkulation är en av orsakerna bakom celluliter så behandlas även det framgångsrikt genom bindvävsmassage. Behandlingen anpassas alltid efter dina behov beroende på vilka besvär du har, hur tight din bindväv sitter och var du har din smärttröskel. Bindvävsmassage passar lika bra för män som för kvinnor som behöver en ökad cirkulation och borttransport av slaggprodukter från kroppen.

30 min – Halvkropp 520kr *

Här behandlas främst rygg, skulderblad samt nacke. Det kan du antingen kombinera med djup klassisk massage, eller bindvävsmassage på hela baksidan. Denna behandlingslängd passar även vid behandling för att främja cirkulation samt minska svullnad och celluliter på ben och säte.

45 min – Halvkropp Plus 680kr *

Denna behandlingslängd passar för behandling för att främja cirkulation samt minska svullnad och celluliter på ben, säte, mage och armar.

60 min – Helkropp 840kr *

Här behandlar vi hela kroppen, rygg, skulderblad, nacke, säte, baksidan på benen, framsidan på benen, mage samt armar. Även här kan du välja att kombinera bindvävsmassage och djup klassisk massage.

* Vid köp av FLEXKORT får du upp till 20% rabatt på dina behandlingar, kika i vår webshop

Vacuumsuget främjar en ökad lymfcirkulation med förbättrad borttransport av slaggprodukter, gifter och överflödig vätska. Blodcirkulationen blir bättre och därmed också syretillförseln till kroppens celler, vilket i sin tur leder till minskad svullnad, smärta och snabbare läkning.