Djup klassisk massage

Det finns flera olika former av massage där man på olika vis förebygger eller mjukar upp spända muskler. För att öka ditt välbefinnande anpassas därför varje behandling individuellt till den form av massage som passar just din kropp. Vi utgår från något av våra erbjudanden.

Den klassiska djupgående massagen hjälper dina muskler att slappna av i hela kroppen. Genom att ge sig själv en professionell massage minskar man trötthet, värk i rygg och nacke samt axlar och din blodcirkulation ökar.

Välj den behandlingslängd eller det pris som passar bäst för dig, vi anpassar behandlingen utifrån dina önskemål:

20 min – Fokusmassage 410kr *

En behandling för dig som har ett specifikt problemområde att behandla med tätare besök t.ex. skulderblad eller som bara hinner ut på en kort behandling under arbetstid/lunchen.

30 min – Halvkropp 540kr *

Den här behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke. Vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vill du ha massage på något område med mycket spänningar eller behov, rekommenderar vi en Halvkropp 40-50 min eller en längre behandling.

40 min – Halvkropp 680kr *

Den här behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke. Men vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vi kan t.ex massera rygg och armar eller lägga fokus på något område med extra spänningar eller behov.

50 min – Halvkropp 790kr *

Den här behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke. Men vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vi kan t.ex massera rygg och armar eller lägga fokus på något område med extra spänningar eller behov, här hinner massören verkligen arbeta igenom dina behov för Halvkroppsmassage ordentligt.

60 min – Helkropp 880kr *

Den här behandlingslängden är anpassad för Helkroppsmassage där vi masserar rygg, nacke, armar, säte, ben och nacke. Men du bestämmer själv i samråd med din massör ett upplägg som passar dig. Vill du ha massage på något område med mycket spänningar eller smärta, rekommenderar vi en Helkropp 70-80 min eller en längre behandling.

70 min – Helkropp 990kr *

Den här behandlingslängden är anpassad för helkroppsmassage, plus händer, fötter, ansikte samt hårbotten. Men du bestämmer själv i samråd med din massör ett upplägg som passar dig.

80 min – Helkropp 1100kr *

Den här behandlingslängden är anpassad för helkroppsmassage, plus händer, fötter, ansikte samt hårbotten. Men du bestämmer själv i samråd med din massör ett upplägg som passar dig, här hinner massören verkligen arbeta igenom dina behov för Halvkroppsmassage ordentligt.

OBS att denna behandling ej kan nyttjas med FRISKVÅRDSBIDRAG vid ord pris (med flexkort laddat över 2000kr går det) skatteverkets regler säger max 1000kr per behandling. Du kan delbetala 1000kr med friskvård och resterande med kontokort.

90 min – Mixbehandling 1240kr *

Mix mellan bindvävsmassage och djup klassisk massage. Vid den här behandlingen så mixar vi Bindväv och Djup klassik massage, en behandling som mjukar upp kroppen och rensar ut slagg. Ofta mår man lite illa och blir trött efter den här behandlingen så ha inga planer direkt efter ditt besök.

OBS att denna behandling ej kan nyttjas med FRISKVÅRDSBIDRAG vid ord pris (med flexkort laddat över 4000kr går det) skatteverkets regler säger max 1000kr per behandling. Du kan delbetala 1000kr med friskvård och resterande med kontokort.

100 min – Lyxbehandling 1400kr *

Under dina 100 minuter arbetar vi igenom hela din kropp med djup klassisk massage.
Vi anpassar behandlingen efter dina önskemål och hinner gå igenom precis varenda muskel som är spänd, en behandling utöver de vanliga.

OBS att denna behandling ej kan nyttjas med FRISKVÅRDSBIDRAG vid ord pris, skatteverkets regler säger max 1000kr per behandling. Du kan delbetala 1000kr med friskvård och resterande med kontokort.

* Vid köp av FLEXKORT får du upp till 20% rabatt på dina behandlingar, kika i vår webshop 

Varför djup klassisk massage?

Spänningar i nacke och skuldror strålar i de flesta fall ut från triggerpunkter som gömmer sig djupt i muskulaturen. Därför räcker det inte med mjuk massage på ytan för att lösa upp ömma knutar som bildats under lång tid. Det är anledningen till att våra massörer tar i ordentligt och jobbar djupt nere i musklerna. Bara så kan man få igång cirkulationen som hjälper muskelfibrerna att slappna av och återhämta sig.

_S4A0080
 

Vi tycker att massage både ska vara skönt – och samtidigt göra lite ont. Det sköna för avslappningen och det onda för att arbeta bort slaggprodukter i musklerna.