Djup klassisk massage

Det finns flera olika former av massage där man på olika vis förebygger eller mjukar upp spända muskler. För att öka ditt välbefinnande anpassas därför varje behandling individuellt till den form av massage som passar just din kropp. Vi utgår från något av våra erbjudanden. Den klassiska djupgående massagen hjälper dina muskler att slappna av i hela kroppen. Genom att ge sig själv en professionell massage minskar man trötthet, värk i rygg och nacke samt axlar och din blodcirkulation ökar.

25 min – Halvkropp Fokus 410kr *

En behandling för dig som har ett specifikt problemområde att behandla med tätare besök t.ex. skulderblad eller som bara hinner ut på en kort behandling under arbetstid/lunchen.

30 min – Halvkropp 520kr *

Den här behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke. Vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vill du ha massage på något område med mycket spänningar eller behov, rekommenderar vi en Halvkropp Plus eller en längre behandling.

45 min – Halvkropp plus 680kr *

Den här behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke. Men vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vi kan t.ex massera rygg och armar eller lägga fokus på något område med extra spänningar eller behov.

60 min – Helkropp 840kr *

Den här behandlingslängden är anpassad för Helkroppsmassage där vi masserar rygg, nacke, armar, säte, ben och nacke. Men du bestämmer själv i samråd med din massör ett upplägg som passar dig. Vill du ha massage på något område med mycket spänningar eller smärta, rekommenderar vi en Helkropp Plus eller en längre behandling.

75 min – Helkropp plus 960kr *

Den här behandlingslängden är anpassad för helkroppsmassage, plus händer, fötter, ansikte samt hårbotten. Men du bestämmer själv i samråd med din massör ett upplägg som passar dig.

100 min – Lyxbehandling 1300kr *

OBS att denna behandling ej kan nyttjas med FRISKVÅRDSBIDRAG, skatteverkets regler säger max 1000kr per behandling. Under dina 100 minuter arbetar vi igenom hela din kropp med djup klassisk massage.

* Vid köp av FLEXKORT får du upp till 20% rabatt på dina behandlingar, kika i vår webbshop 

Varför djup klassisk massage?

Spänningar i nacke och skuldror strålar i de flesta fall ut från triggerpunkter som gömmer sig djupt i muskulaturen. Därför räcker det inte med mjuk massage på ytan för att lösa upp ömma knutar som bildats under lång tid. Det är anledningen till att våra massörer tar i ordentligt och jobbar djupt nere i musklerna. Bara så kan man få igång cirkulationen som hjälper muskelfibrerna att slappna av och återhämta sig.

_S4A0080
 

Vi tycker att massage både ska vara skönt – och samtidigt göra lite ont. Det sköna för avslappningen och det onda för att arbeta bort slaggprodukter i musklerna.