Djup klassisk massage

Det finns flera olika former av massage där man på olika vis förebygger eller mjukar upp spända muskler. För att öka ditt välbefinnande anpassas därför varje behandling individuellt till den form av massage som passar just din kropp. Vi utgår från något av våra erbjudanden.

Den klassiska djupgående massagen hjälper dina muskler att slappna av i hela kroppen. Genom att ge sig själv en professionell massage minskar man trötthet, värk i rygg och nacke samt axlar och din blodcirkulation ökar.

25 min – Halvkropp Fokus 410kr *

En behandling för dig som har ett specifikt problemområde att behandla med tätare besök t.ex. löparknä eller som bara hinner ut på en kort behandling under arbetstid/lunchen.

30 min – Halvkropp 520kr *

Här behandlas oftast rygg, skulderblad och nacke. Vill man ha massage på något område med extra spänningar eller smärta, rekommenderar vi en behandling som är 45 minuter eller längre.

45 min – Halvkropp plus 680kr *

Här behandlas oftast rygg, skulderblad och nacke. Utöver det kan man behandla benen eller lägga fokus på något område med extra spänningar eller smärta.

60 min – Helkropp 840kr *

Här behandlas rygg, skulderblad, nacke, säte, baksidan på benen, framsidan på benen samt armar. Utöver det kan man lägga fokus på något område med extra spänningar eller smärta.

75 min – Helkropp plus 960kr *

Här du får en helkroppsmassage, plus händer, fötter, ansikte samt hårbotten.  Utöver det kan man lägga fokus på något område med extra spänningar eller smärta.

100 min – Lyxbehandling 1300kr *

Under dina 100 minuter arbetar vi igenom hela din kropp med djup klassisk massage och vid behov mixar vi även in bindvävsmassage.
Vi anpassar behandlingen efter dina önskemål och hinner gå igenom precis varenda muskel som är spänd, en behandling utöver de vanliga.


*
 Vid köp av FLEXKORT får du upp till 20% rabatt på dina behandlingar, kika i vår webshop

Du kan även dela upp ett 10ggr kort i tre delar, då betalar du en del vid köp av kortet på mottagning i samband med bokad behandling och de andra två delarna får du på faktura de nästkommande två månaderna efter den 27e.

Varför djup klassisk massage?

Spänningar i nacke och skuldror strålar i de flesta fall ut från triggerpunkter som gömmer sig djupt i muskulaturen. Därför räcker det inte med mjuk massage på ytan för att lösa upp ömma knutar som bildats under lång tid. Det är anledningen till att våra massörer tar i ordentligt och jobbar djupt nere i musklerna. Bara så kan man få igång cirkulationen som hjälper muskelfibrerna att slappna av och återhämta sig.

_S4A0080

djup_massage_combo_flexmassage

Vi tycker att massage både ska vara skönt – och samtidigt göra lite ont.

Det sköna för avslappningen och det onda för att arbeta bort slaggprodukter i musklerna.