DOMKYRKAN-mottagningen mitt i centrum

Första april 2013, mitt på en av Göteborgs centralaste gator, öppnade den första Flexmassage mottagningen i egna lokaler. Granne med populära shoppingstråk, caféer, restauranger och bredvid Göteborgs vackra Domkyrka, vilken har gett namnet till mottagningen. Området är ständigt i rörelse och stadens puls gör sig påmind så fort du kliver utanför dörren. Människor passerar här dagligen i olika sammanhang, allt ifrån jobb till nöjen. På Drottninggatan 13 ligger vår äldsta egna mottagning – Välkommen till Flexmassage Domkyrkan!

img_0966

Hit tar du dig lätt till fots, med hjälp av spårvagnarna eller bussarna med flera olika alternativ som alltid är i trafik. Närmsta hållplats är Domkyrkan, men även Brunnsparken eller Kungsportsplatsen som ligger bara ett stenkast härifrån. Tar du dig hit med hjälp av bil är närmsta parkeringsplats Casino Cosmopol, NK:s parkeringsgarage, Kungsgaraget eller vid grönsakstorget, men vi rekommenderar dig att vara ute i god tid då det kan vara ont om platser vissa tidpunkter på dygnet. Här står två rum alltid öppna och massörerna Felicia, Jonna, Marie, Susanne, Sofie G och Alexander redo att ta emot dig!

Vi har pratat närmare med Flexmassage VD Elin Rydén om mottagningen och ställde tre frågor såhär tre år sedan öppningen:

Hur var det att gå från att vara i Nordic Wellness lokaler till att öppna i helt egna? Vi tog ett stort steg i vår utveckling genom att öppna mottagningen på Drottninggatan 13!  Vi blev över ”en natt” mer synliga och ökade vår tillgänglighet då vi byggde om lokalen med 2 behandlingsrum samtidigt som vi utökade våra öppettider. Allt sammantaget så kunde vi skapa en tydligare profil med vad vi erbjuder för massagebehandlingar och vi kände snabbt att kunderna uppskattade det!

Hur kom det sig att det blev på just Drottninggatan? Först och främst för att mottagningen är tillgänglig för många människor i centrala Göteborg.  Både kunder som arbetar inne i centrum och även de kunder som har sitt boende där. Vi vill finnas där många människor har möjlighet att besöka oss och det har även varit en avgörande faktor i placeringen av de 3 mottagningar som har etablerats efter ”Domkyrkan”. Vi vill ge våra kunder högsta service och tillgänglighet! Sedan strävade vi efter en så kort flytt som möjligt för att göra det enkelt för befintliga kunder att hitta vår nya adress. Flytten blev ju bara ca 10 meter rakt över gatan från NordicWellness lokaler.

Hur har utvecklingen av mottagningen sett ut sedan starten? Utvecklingen har varit mycket positiv och vi har många nöjda kunder som besöker ”Domkyrkan”.  Vi har också knutit många många avtal med företag i centrum som ger sina medarbetare möjlighet att komma på massage hos oss på mottagningen.

image-1
Flexmassage´s VD Elin Rydén

Vi har även pratat med Felicia som jobbar som platschef på mottagningen Domkyrkan för att få en närmare inblick i vardagen där.

Hur skulle du beskriva Domkyrkan, vad möts du av när du besöker er? Mottagningen Domkyrkan är en oas mitt i stans myller. Jag gillar att den ligger på lite av en bakgata för det gör att det trots den centrala placeringen är tyst och behaglig. Vi har en obemannad reception, men ser till att våra kunder alltid kan ta något att dricka såsom vatten/te/kaffe, det finns även ett flertal tidningar att bläddra i. Eftersom att receptionen är obemannad så har vi en I-pad som gör det möjligt för våra kunder att boka tider på egen hand.

Vad är det roligaste med ditt jobb som massör och platschef? Det roligaste med mitt jobb är att jag får träffa så många olika sorters människor och att de låter mig hjälpa och vägleda dem med sina muskulära problem. Att vi tillsammans hittar lösningar!

Vi tackar Elin och Felicia för de pratstunden och hälsar er hjärtligt välkomna in på en behandling av någon av våra duktiga massörer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.