FLEXMASSAGE ÖPPNAR I MÖLNDALS CENTRUM!

Fira in påsken med oss – 8 april är det invigning av vår nyaste Flexmassage mottagning Mölndals Centrum!

Mölndal fortsätter att växa precis som Flexmassage. Vår 8e och nyaste mottagning kommer från och med april finnas på Bergsmansgatan precis vid torget i Mölndals Centrum. 

Mottagningen i Mölndal Centrum kommer öppnas av vår franchisetagare Frida som sedan 2015 driver mottagningen i Almedal.  Vi har därför bett Frida svara på några frågor kring den nya mottagningen. 

Flexmassage öppnar på Bergmansgatan 8C till påsk

Varför blev det just i Mölndal som ni valde att öppna upp den nya mottagningen? 

”Mölndal växer just nu otroligt mycket vilket passar oss väldigt bra. Vi vet att vi har många befintliga kunder som både bor och arbetar i området. Vi ser även potential till att många nya kunder skall hitta till oss! Efterfrågan från våra kunder om en Flexmassage mottagning söder om Göteborg har funnits länge, så det känns kul och självklart att öppna i ett område där vi vet att våra kunder vill ha oss. ” 

Berätta mer om den nya mottagningen?

Hos oss i Mölndals Centrum kommer det från start att finnas 3st behandlingsrum vilket ger möjlighet att vissa tider gå två eller tre personer samtidigt. ”

” Kunder som tidigare gått hos oss på Almedal kommer att känna igen alla massörerna i Mölndal, då vi kommer ha ett och samma Team på båda mottagningarna. Vissa kommer jobba mer på ena eller andra stället, de allra flesta kommer att finnas på båda.”

Mottagningen i Mölndal kommer ha tre behandlingsrum
Just nu pågår bygget i lokalen

Mottagningen kommer ligga i Mölndal Centrum, mer exakt vart kommer vi kunna hitta mottagningen och hur tar vi oss dit? 

” Mottagningen kommer att ligga precis vid torget i centrum i de nybyggda röda tegelhusen på Bergmansgatan, ett stenkast från den nya fina gallerian och i anslutning till ”Delikatesstråket”. Detta gör även att mottagningen är lätt att ta sig till med både bil och kollektiv. Flera parkeringar vid gallerian samt många olika förbindelser i form av spårvagn, buss och till och med tåg.” 

I nya fräscha lokaler i Mölndals Centrum hittar du oss

Tack Frida för pratstunden, nu längtar vi ännu mer till april och öppnandet av vår 8e mottagning, MÖLNDAL CENTRUM!

Boka tid? Det går redan nu att boka tider på mottagningen, varmt välkommen!  BOKA HÄR

Följ vår Instagram för Mölndal och Almedal – häng med i bygget i nya lokalen i Mölndal, följ med i massörernas vardag och få uppdatering när DROP-IN tider släpps dagligen bla! @flexmassage_molndal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.