Flexmassage massagekoncept

Elin Rydén startade Flexmassage 2006 och anställde sina första två kollegor redan 2007. Hon var en mycket populär massör med många stamkunder, men det var svårt till en början att få kunderna att gå till andra massörer eftersom de uppskattade hennes behandlingar. De som besökt olika massörer tyckte att behandlingarna upplevdes mycket olika. Då började (utan att hon var medveten om det) Flexmassage koncept att byggas. Elin lärde sina kollegor grepp hon visste att kunderna hon brukade massera uppskattade som mest och på den vägen är det. Varje massör som börjar arbeta i Flexmassage massagekoncept är i grunden utbildad till Diplomerad massör och genomgår sedan 2-3 dagars massageutbildning för att lära sig upplägg och tekniker som skapats efter erfarenhet. En annan viktig del som skapats i konceptet är hållbarheten och de ergonomiska teknikerna för massörerna som gör att de både orkar ge bra behandlingar hela arbetsdagen på 6timmar, men även kan arbeta som massör så många år som de önskar, inte tills kroppen säger ifrån. Konceptet  gör att kunderna känner igen sig oavsett vilken massör de besöker, både att behandlingen är djupgående, men även i upplägg.

Elin har ändrat upplägget på den svenska klassiska massage. Tekniken i den svenska massagen bygger på att du arbetar över hela ryggen med olika grepp, detta kan göra att kunden blir kall samt att man har svårt att “hänga med på” var fokuset ligger, man arbetar lite i ländryggen, sedan skulderbladen där de flesta har mest “problem” och sedan tillbaka till ländryggen, något som vi har märkt gör kunder lite frustrerade då man villl ha mest massage där man har mest behov. Vid Flexmassages Djupa klassiska massage så delas ryggen istället upp så att massören kan fokusera på en muskelgrupp i taget samt att lägga på en vetevärmare så att ryggen inte kallnar när den blivit uppvärmd av massage. Tempot är mycket långsammare och trycket i massagen djupare än vid den vanliga svenska klassiska massagen, på så sätt hinner både sinne och muskulaturen med att slappna av. Vi arbetar även mycket mer med skulderblad, triggerpunkter, massage av nacke och käkar.

   

En stor anledning till att massagen är så framgångsrik tror Elin är för att massagen är riktigt välgörande, men också för att du får en stund för dig själv. Lägg i från dig telefonen, Du hamnar i centrum, våra massörer är till 100% fokuserade på att hitta dina behov i upplägget för behandlingen. Frågor som -Hur mår du? – Hur kan jag hjälpa dig idag? – Har du ont någonstans? Ställer vi alltid till våra kunder. Tyvärr upplever vi att människor idag inte får dessa frågor så ofta. Och så på slutet när du är som mest avslappnad, har släppt alla tankar på arbete, barn och omvärlden för en stund så masserar vi nacke, öron, skalp och vips är du mer avslappnad än du varit på väldigt länge.

Så varmt välkommen på en massage som gör skillnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.