Företagsmassage – Ökar välmående och resultat!

Visste du att Flexmassage idag är ute på 30 företag varje månad och totalt ca 40st under årets gång?

Vi har dagligen flera massörer ute på företag runt om i Göteborg för att leverera vår djupa och givande massage till deras anställda.

Bild från när vår massör Linda var ute på företag förra veckan.
         Bild från när vår massör Linda var ute på företag förra veckan.

Vi har under många år erbjudit företagsmassage till flera olika företag i och kring Göteborg, något som uppskattats enormt av såväl anställda som arbetsgivare. Att erbjuda sina anställda massage är nämligen, som vi tidigare här i bloggen nämnt, ett vinnande koncept. Sjukskrivningar för exempelvis utmattning eller smärtsamma ryggar minskar tack vare bland annat massage på arbetsplatsen.

Genom företagsmassage bidrar även våra massörer till att förebygga daglig muskelvärk eller stelhet från t ex långa och tunga arbetsdagar. Samtidigt har det visats att genom att erbjuda sina anställda massage ökar effektiviteten bland arbetarna samt välmåendet på arbetsplatsen – vilket i sin tur leder till ett bättre resultat!

Har ditt företag intresse eller frågor kring företagsmassage? Vi har 34 stycken massörer att “låna ut”, för visst vill även du att din arbetsplats ska må bättre och få ännu bättre resultat!

Kontakta Patric genom patric@flexmassage.se för mer info!

flex009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.