Franchise

Är du intresserad av att driva massagemottagning i enlighet med Flexmassage koncept?

 

flexmassage_djup_klassisk_massage

Flexmassage är Göteborgs största och mest flexibla massagekedja!

Vi har framgångsrikt utvecklat konceptet sedan 2006 och är idag ledande inom den djupa klassiska massagen, nu expanderar vi och söker därför Dig som vill starta och driva en massagemottagning i nära samarbete med oss. Vi har idag 10 framgångsrika mottagningar som drivs av Franchisetagare. Flexmassage startade 2007 av Elin Rydén som drev flera mottagningar och 2015 startade den förra mottagningen via franchising.
Vi söker två typer av franchisetagare.
Dels ”entreprenören” som har erfarenhet av personal, marknadsföring och försäljning som vill driva flera mottagningar.  Samt ”massören” som vill starta en eller flera nya massagemottagningar eller kanske omvandla en befintlig verksamhet in i Flexmassage koncept. Är du nyfiken på detta men inte är utbildad massör så finns möjligheten till utbildning via vår samarbetspartner Physio Academy.

Flexmassage erbjuder dig en möjlighet att bygga upp en egen framgångsrik massagemottagning oavsett om du har erfarenhet från att driva eget företag eller inte. Du får tillgång till ett komplett ”Starta Eget-paket” som innehåller allt du behöver för att starta och driva en enhet enligt Flexmassage-konceptet. Vi kommer gärna i kontakt med massörer som redan driver eget men som saknar ramar, trygghet, kollegor och anammar Flexmassage-koncept.

Flexmassages erbjudande

Du får en grundutbildning via Flex-Academy och vi delar med oss av vår kunskap när det gäller tjänstesortiment, marknadsföring, försäljning, kundservice mm. Vi hjälper dig att välja en lämplig lokal, med inredning av lokalen, med personalplanering när det blir aktuellt och du får ta del av Flexmassages administrativa system som gör det enkelt för dig att sköta och driva din massagemottagning. Kort sagt; Vi lär upp dig i din roll som företagare och ser till att du får en flygande start.

Våra förväntningar på dig

Du måste tro på vår affärsidé och på oss om du skall lyckas och trivas inom Flexmassage-kedjan. Du måste dessutom ha en stark önskan att starta eget och viljan att göra en helhjärtad insats. Att starta eget är spännande men jobbigt – speciellt i början.

Här följer en Flexmassage-företagares viktigaste egenskaper:

*  Du måste ha en godkänd Massage-utbildning och vara utbildad i Sverige.
*  Du måste känna för vårt koncept.
*  Du är ambitiös, energisk och du tror på dig själv.
*  Du är beredd på att det är ett hårt arbete att starta eget och att det kan ta tid innan du når en stabil lönsamhet.
*  Du har lätt för att umgås med människor omkring dig.
*  Att starta eget är ett stor steg och din familj måste vara positiv och ställa sig bakom ditt beslut.

Vi hoppas att du har kunnat bilda dig en uppfattning om Flexmassage och vi ser fram emot en fortsatt kontakt.  

Anmäl intresse:

Vi är intresserade av att få kontakt med dig som är intresserad av att starta en egen mottagning utifrån vårt koncept, vi är i första hand intresserade av Stockholmsområdet för uppstart under 2022, men vi kommer i senare skede expandera vidare ut i Sverige och är därför intresserade av att få kontakt med dig även om du tänkt dig ett annat områden.

Vi kommer under 2021 starta minst en mottagning till i Västsverige i närheten av Göteborg.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med mer information.

[ninja_forms_display_form id=2]