Friskvård

Flexmassage är anslutna till ett flertal friskvårdstjänster

Massage har varit avdragsgillt som friskvård sedan 2004.

Våra FLEXKORT är giltiga 12 månader from senaste påladdning, läs mer om erbjudandet här erbjudanden
Erbjuder din arbetsgivare dig att gå på behandling och att du sedan lämnar ett kvitto så är kravet att ditt namn och personnummer står på kvittot. Säg till din massör vid betalning att du vill ha namn och personnummer på kvittot när du betalar om massören glömmer fråga.
Köper du i vår SHOP så kan du lägga till namn och personnummer så kvittot går att lämna till din arbetsgivare. Läs mer om olika friskvårdslösningar här på sidan genom att klicka på +.

Vid frågor kring våra behandlingar, tidsbokning eller som något annat som rör våra tjänster vänligen använda våra kontaktformulär

TIPS: Ladda ditt friskvårdsbidrag på ett FLEXKORT

Våra samarbetspartner inom friskvård


Actiway

backstretch

Vem kan utnyttja Actiway?

Om din arbetsgivare är ansluten till Actiway laddas ditt friskvårdsbidrag upp i din arbetsgivares portal på actiway.se och kan endast nyttjas av den person som är ansluten hos Actiway och som kan visa giltig id-handling.

Hur går jag tillväga om jag har friskvårdsbidrag som jag vill utnyttja?

Du kan göra en ONLINE beställning via Actiways hemsida KLICKA HÄR det blir då giltig i 12 månader.
Det är väldigt smidigt, du bokar sedan tid via vår bokning online när det passar dig och tar med din order som betalning. Du kan också välja att efter behandlingen visa din endast legitimation så drar vi beloppet på ditt Actiway konto men det tar lite längre tid för massören och administrera och tid från din bokning. Du måste själv veta att du har pengar kvar att nyttja för det kan inte massören se. Actiway är personligt och kan endast nyttjas av den person som är ansluten hos Actiway. Har du gjort en beställning som avser FLEXKORT tar du med dig orderbekräftelsen till ditt första besök och där kommer du sedan att få ett magnetkort i utbyte som du tar med och använder till resterande belopp.

Är ditt bidrag på väg att gå ut så kan du köpa PERSONLIGT Flexkort det gör du HÄR för beloppet på dina friskvårdspengar (eventuellt med ett tillägg), men endast maximalt 10% rabatt för laddning av Flexkort över 2000kr. Leverantören av actiway tar en avgift från oss som samarbetspartner. Därmed gäller inte actiway på erbjudanden över 10% rabatt. Du kan inte få kontantväxel på en kupong eller check som du inte utnyttjat hela värdet på.

Vem kontaktar jag om jag har frågor?

Vid frågor gällande Actiway hör av dig till din arbetsgivare eller besök Actiways hemsida: www.actiway.se


Benify

image

Hur gör jag om jag gjort en beställning via Benify?

När du gjort din beställning via Benify (fd Flexpay) kan du boka en tid hos oss. Detta gör du enkelt dygnet runt via vår onlinebokning eller genom att ringa vår tidsbokning på telefon 031-761 01 66. Du behöver inte ange att du gjort en beställning via Benify när du bokar tiden utan tar med dig en kopia på beställningen som betalning vid ditt besök, se mer information nedan. Tänk på att boka den längd på behandling som du beställt via Benify, du kan välja mellan djup svensk massage eller gravidmassage.

Hur går jag tillväga när jag bokat en tid?

När du bokat tid hos oss på Flexmassage tar du med dig din orderbekräftelse som du fått via Benify. Denna orderbekräftelse behöver vi ha i pappersformat vid din bokade behandling så skriv ut den och ta med den. Beställningen via Benify är personlig och kan endast hämtas ut av beställaren så godkänd legitimation skall kunna uppvisas på plats tillsammans med orderbekräftelsen vid din bokade tid. Har du gjort en beställning som avser FLEXKORT tar du med dig orderbekräftelsen till ditt första besök och där kommer du sedan att få ett magnetkort i utbyte som du tar med och använder till resterande belopp.

Vem kontaktar jag om jag har frågor?

Om du är osäker på om just ditt företag är anslutna eller kring frågor rörande ert avtal med Benify hänvisar vi dig till din arbetsgivare alternativt att du kontaktar www.benify.se Tel: 08-210 200 Om du har frågor som rör våra behandlingar, vill boka tid eller har frågor som rör din redan bokad tid hos Flexmassage vänligen kontakta oss.


Epassi

Vem kan utnyttja Epassi?

Om din arbetsgivare erbjuder dig Epassi så kan du använda det hos oss som betalningsmedel för massage. Epassi är personligt. Legitimation ska uppvisas i samband med betalningen.

Hur går jag tillväga om jag har Epassi som jag vill utnyttja?

Logga in på din Epassi app eller hemsida och sök på Flexmassage Flexkort/Förköp.
Väljer du FLEXMASSAGE Flexkort/Förköp så gäller ditt köp i 12 månader och du kan nyttja den på valfri Flexmassage mottagning. Du kan välja valfri summa som vi sedan överför på ett Flexkort när du löser in ordern hos oss. Gör beställningen, Du bokar en tid för behandling hos oss via vår bokning online (inom 12 månader, det kommer att stå att det är giltigt kortare i ordern, men det är det inte) och ta med din order och visa för massören som betalning. Koden är unik och kan endast nyttjas en gång i vårat system.

Du kan göra köpet direkt på plats i samband med bokad tid, då tar du med dig din telefon och har i förväg laddat ner appen Epassi och loggat in i systemet. När du skall betala din behandling på plats använder söker du upp Flexmassage (välj mottagning) och summa för behandlingen. Glöm inte din legitimation. Giltighetstiden framgår på i appen. De är endast giltiga som betalmedel för våra tjänster och gäller inte vid köp av produkter. 

Är ditt friskvårdsbidrag på väg att gå ut så kan du köpa PERSONLIGT Flexkort för valftitt beloppet, men du får endast maximalt 10% rabatt för laddning av Flexkort över 2000kr. Leverantören av Epassi tar en avgift från oss som samarbetspartner. Därmed gäller inte Epassi på erbjudanden över 10% rabatt.

Vem kontaktar jag om jag har frågor?

Vid frågor gällande Epassi, hör av dig till din arbetsgivare eller till epassi.se


Söderberg & Partners

image1

Hur gör jag om jag gjort en beställning via Söderberg och partner?

När du gjort din beställning via Söderberg och partner kan du boka en tid hos oss. Detta gör du enkelt dygnet runt via vår onlinebokning 
Du behöver inte ange att du gjort en beställning via Söderberg och partner när du bokar tiden utan tar med dig en kopia på beställningen som betalning vid ditt besök, se mer information nedan. Tänk på att boka den längd på behandling som du beställt via Söderberg och partner du kan välja mellan djup klassisk massage eller gravidmassage.

Hur går jag tillväga när jag bokat en tid?

När du bokat tid hos oss på Flexmassage tar du med dig din orderbekräftelse som du fått via Söderberg och partner. Denna orderbekräftelse behöver vi ha i pappersformat vid din bokade behandling så skriv ut den och ta med den. Beställningen via Söderberg och partner är personlig och kan endast hämtas ut av beställaren så godkänd legitimation skall kunna uppvisas på plats tillsammans med orderbekräftelsen vid din bokade tid. Har du gjort en beställning som avser FLEXKORT tar du med dig orderbekräftelsen till ditt första besök och där kommer du sedan att få ett magnetkort i utbyte som du tar med och använder till resterande belopp.

Vem kontaktar jag om jag har frågor?

Om du är osäker på om just ditt företag är anslutna eller kring frågor rörande ert avtal med Söderberg och partner hänvisar vi dig till din arbetsgivare alternativt att du kontaktar www.soderbergpartners.se Tel:08-451 50 00 Om du har frågor som rör våra behandlingar, vill boka tid eller har frågor som rör din redan bokad tid hos Flexmassage vänligen kontakta oss.


Wellnet

Vem kan utnyttja Wellnet?

Om din arbetsgivare är ansluten till Wellnet kan du handla med ditt friskvårdsbidrag i Wellnets friskvårdsportal på wellnet.se och kan endast nyttjas av den person som är ansluten hos Wellnet och som kan visa giltig id-handling.

Hur går jag tillväga om jag har friskvårdsbidrag som jag vill utnyttja?

Du bokar en tid för behandling hos oss via vår bokning online 
Efter behandlingen visar du endast din legitimation och order som du lagt i Wellnets portal. Ditt saldo hos Wellnet kan du sedan se via din arbetsgivares portal. Wellnet är personligt och kan endast nyttjas av den person som är ansluten hos Wellnet. Har du gjort en beställning som avser FLEXKORT tar du med dig orderbekräftelsen till ditt första besök och där kommer du sedan att få ett magnetkort i utbyte som du tar med och använder till resterande belopp.

Vem kontaktar jag om jag har frågor?

Vid frågor gällande Wellnet hör av dig till din arbetsgivare eller besök Wellnets hemsida: www.wellnet.se