Göteborgs största massagekedja!

Idag består Flexmassage av fyra mottagningar runt om i Göteborg. De centrala mottagningarna på Drottninggatan och Linnégatan. På Hisingen i det nybyggda området Kvillebäcken och i södra Göteborg ett stenkast från Korsvägen i Almedal. Utöver våra mottagningar är vi idag ute på flera företag runt om, i och utanför Göteborg för att leverera förstklassig massage till anställda på företagen. En rykande färsk NYHET är att vi även kommer öppna i Alingsås sommaren/hösten 2017! 

Sedan företaget grundades 2006 har mycket hänt och idag är vi över 30 anställda – vilket gör Flexmassage till Göteborgs största massagekedja!

IMG_2860Domkyrkan

IMG_2022img_4386

Vad är det då som ligger bakom utvecklingen och den nöjda kundkrets som Flexmassage idag har?

Vi arbetar hela tiden mot målet att varje behandling ska vara förstklassig och anpassad efter kundens behov. Våra massörer strävar alltid efter att utföra den bästa behandlingen varje gång till varje kund. Detta uppnår vi genom att våra massörer är noga utvalda och vidareutbildade i vad vi kallar Flex-Academy.  Där får de utbildning i vårt “Flex-koncept”, i triggerpunkter samt våra behandlingsformer Djup Klassisk massage, Bindvävsmassage och Gravidmassage. Våra massörer får även löpande vidareutbildning för att hela tiden hålla en så hög standard som möjligt – vilket gör dem till de bästa i branschen! 

En annan stor bakomliggande orsak till vår nöjda kundkrets är även vår Flexibilitet, som har varit en viktig del av företaget sedan starten. Detta upplevs främst genom våra generösa öppettider, geografisk spridning runt om i staden samt flexibla massörer som alltid anpassar behandlingen efter dina specifika behov! För mer information om våra öppettider se hemsidan.

https://www.baraboka.se/flexmassage/selectLocation.php

Sedan Flexmassage´s VD Elin Rydén startade företaget 2006, har Flexmassage bara vuxit och utvecklats. Vi är mycket glada och stolta över att kunna kalla oss Göteborg största och mest personliga massagekedja! Men vi är ännu gladare och stoltare över att vi dagligen i över 10 år har fått människor i och runtomkring Göteborg att må bättre!

Just nu har någon av våra fyra mottagningar en skärm där du som kund kan berätta hur din upplevelse av behandlingen var. Detta hjälper oss i vår utveckling till att bli ännu bättre och Dina åsikter är guld värda för oss! 

Välkommen att testa en Flex-massage du också! https://www.baraboka.se/flexmassage/selectLocation.php 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.