Gravidmassage och dess positiva effekter

Vid graviditeter är det vanligt att man får spänningar i kroppen av naturliga själ. Genom att gå på massage regelbundet från vecka 12 kan du förebygga uppkomsten av spänningar i bland annat rygg och nacke. Vid massage under graviditeten förebygger du även eventuell svullnad i fötter och ben, något som kan var vanligt förekommande hos gravida kvinnor.

Det finns så klart fler positiva effekter av massage under graviditet, bland annat att bara få slappna av är viktigt, då kroppen och du som gravid kan känna dig stressad. Vid massage frigörs även endorfiner, ett lyckohormon som hjälper kroppen att att slappna av, göra våra muskler mjukare och ökar rörligheten. Massage under graviditeten men även efter förlossningen har även en lindrande effekt på foglossning samt gravid-ischias.

Vid gravidmassage anpassar våra massörer sig efter dina behov, hur långt gången du är samt till vad just du tycker känns bäst för dig. Vi använder speciella kuddar så att du på ett bekvämt sätt kan ligga på mage eller sidan, alternativt sittandes om det känns bäst för dig som kund.

Vid frågor om gravidmassage kan du alltid kontakta oss eller tala med din barnmorska.

Våra gravidmassage finns i 30, 45 eller 60 minuter

image

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.