Gravidmassage

Till oss kan du komma på gravidmassage under hela din graviditet. Du förebygger spänningar i rygg och nacke, svullna fötter och ben och för att slappna av rent allmänt.

Din massör anpassar sig till dina behov, hur långt gången du är och till vad du tycker känns bäst. Vi använder särskilt anpassade kuddar som gör att du antingen kan ligga på mage eller på sidan, beroende på vad du tycker är bekvämast. Att ge sig själv massage innan och efter sin graviditet minskar nivåerna av dina stresshormoner och är lindrande om du har problem med foglossning samt gravid-ischias och svullnader i händer och ben.

Välj den behandlingslängd eller det pris som passar bäst för dig, vi anpassar behandlingen utifrån dina önskemål:

30 min – Halvkropp 570kr *

Här behandlas oftast rygg, skulderblad och nacke. Vill man ha massage på något område med extra spänningar eller smärta, rekommenderar vi en behandling som är 40-50 minuter eller längre.

40 min – Halvkropp 710kr *

Här behandlas oftast rygg, skulderblad och nacke. Utöver det kan man behandla benen eller lägga fokus på något område med extra spänningar eller smärta.

50 min – Halvkropp 830kr *

Här behandlas oftast rygg, skulderblad och nacke. Utöver det kan man behandla benen eller lägga fokus på något område med extra spänningar eller smärta, här hinner massören verkligen arbeta igenom dina behov för Halvkroppsmassage ordentligt.

60 min – Helkropp 920kr *

Här behandlas rygg, skulderblad, nacke, säte, baksidan på benen, framsidan på benen samt armar. Utöver det kan man lägga fokus på något område med extra spänningar eller smärta.

Vi har inte längre behandlingar än 60min för gravida då det kan vara påfrestande och upplevas jobbigt att få en längre behandling under en graviditet.

Har du önskemål om en längre behandling så kontakta oss så ser vi om det finns möjlighet för det för just dig. Kontakta oss

* Vid köp av FLEXKORT får du upp till 20% rabatt på dina behandlingar, kika i vår webshop

Gravidmassage

Vi anpassar behandlingen efter dina behov med kuddar som vi lägger så att du kan ligga på ”magliggande” utan att trycka på bebisen, kuddarna placeras under höft och bröst.

"

gravidmassage_combo_flexmassage