HÖSTEN-En nystart

Sommaren är kort det mesta… Ja ni vet, regnar ju faktiskt bara bort och pang på så är hösten här liksom vardagen igen. För många blir hösten lite av en nystart, vi kan bara hålla med och visst är det härligt – nya möjligheter! Kanske känner du dig fylld med energi efter en lång och skön sommar? Eller tog sommaren slut på all energi och du känner dig tung och trött? Ja oavsett så vill vi hjälpa dig och inspirera dig till att kick-starta hösten på bästa sätt!

Hitta en balans och sätt mål! Balans i vardagen är viktigt, att känna att du hinner med det du vill och måste men samtidigt ha tid för att ta hand om dig själv. Kan detta kanske vara ett mål i höst? En höst fylld med energi och med saker som får dig att må bra! 

Att ta hand om kroppen är ju också viktigt, för vi har bara en och den ska vi vara rädda om. En massage gör dig inte bara gott för stunden, en massage ger även långsiktigt goda hälsoeffekter. Regelbunden massage i kombination med träning, motion och en allmänt sund livsstil ger dig den återhämtningen du behöver både fysiskt och psykiskt. Massagen bidrar bla. till minskade spänningar och stelheter i musklerna, ökar producerandet av ”lyckohormoner” och reducerar stressnivån i kroppen.

flexmassage_front

I dagens uppkopplade samhälle blir det lätt att vardagen präglas av stress och press. Att hitta en lugn, avkopplande och återhämtande stund kan ibland kännas helt omöjligt.. Det är då vi på Flex vill hjälpa till.

Vi anpassar varje behandling efter dina önskemål och ser till dina behov. I samråd med din massör kan ni lägga upp en plan för hur du på bästa sätt kan förebygga och underhålla eventuella problem, som tex. spänningar och stelheter i musklerna. Eller, som i mångas fall, kan man bara behöva att få till den där tiden för massage i syfte att koppla av och varva ner. Våra välutbildade och kompetenta massörer på Flex vill välkomna dig i höst för att ta hand om dig och din kropp. Låt oss vara med och kick-starta din må-bra höst och fylla den med energi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.