Invigning Lorensberg 29/3 2019

Nu har vi öppnat vårat senaste tillskott i Flex-kedjan som är vår mottagning i Lorensberg på Arkivgatan 8 i hörnet till Geijersgatan. Bloggen kikade in för att se hur det gick med förberedelserna!

Vi har frågat Elin och Patric som driver projektet hur det går! 
Gick allt enligt plan med bygget?

Nya ljudisolerade väggar har satts upp

-Allting har faktiskt gått enligt plan, vi har haft fantastiskt duktiga och flexibla hantverkare på plats- Det känns otroligt spännande att få släppa in kunder och vårat team av massörer!

Kan ni beskriva lite mer om lokalen och området den ligger i?

-Lorensberg blir vår största mottagning hittills med 4 rum och även en källare där vi kommer bedriva intern utbildning samt kurser till Diplomerad Massör som startar i Oktober. Området är lugnt, men bara runt hörnet ligger Avenyn med sin puls.

Det finns parkering utanför mottagningen både bussar spårvagnar stannar nära, kliv av vid Valand eller Götaplatsen så går du till oss på ett par minuter.

Från start har vi 3 st massagerum, det innebär att du kan ta med dig en vän och boka in er på massage i varsitt rum under samma tid. Vi har även ett fjärde massagerum som vi har möjlighet att öppna upp så småningom.

Varför startar ni en mottagning till centralt och så nära era andra mottagningar? 

-Vi valde att ta steget till att öppna fler mottagningar då vår målsättning är att det skall finnas lediga tider för våra kunder när behov uppkommer, samma dag eller i alla fall samma vecka i högsäsong. Det har det inte gjort på Almedal, Domkyrkan och Linne som ligger närmst så vi upplever att behovet av flera mottagningar är stort.

Hur kommer teamet se ut på Lorensberg?

Team Lorensberg blir – Jonna som teamledare och massör som flyttar från Linné, Tina och Frida J flyttar från Domkyrkan, Alexander, Josefine, Simone och Jenny S flyttar från Kvillebäcken. Ett erfaret team som ser fram emot att möta gamla och nya kunder mitt i hjärtat av Göteborg.


INVIGNINGEN var mycket lyckad!

Våra massörer bjöd på ”prova på massage”, rådgivning och så hade vi mingel på kvällen den 29/3 och den 30/3 öppnade vi upp för bokningar och första helgen var fullbokad.

På vår hemsida www.flexmassage.se finns bokningsbara tider för mottagningen Lorensberg.  Använd länken https://baraboka.se/flexmassage/ 

Varmt välkomna!

2 kommentarer på “Invigning Lorensberg 29/3 2019

 1. Hej!
  Är det okej att boka tid till en 13-åring som har problem med spänd nacke och ont i huvudet?Tänker en tid samtidigt som med mig (mamma)?
  Mvh Jenny Lind

  1. Hej!
   Förlåt sent svar, har inte sett detta meddelande.
   Tror vi talats vid på telefon?
   Det går bra att ta med din 13 åring på behandling samtidigt som dig.
   Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.