Lediga tjänster

FLEXMASSAGE är ett väletablerat företag som startade 2006

De flesta av våra massörer har även en annan utbildning i grunden, till tex fysioterapeut eller hälsopromotionsprogrammet.

Kravet är att du är diplomerad massör eller friskvårdsmassör, men du har stor nytta av att ha mer utbildning än så. Hos oss får du arbeta individuellt med behandlingar nära kunden och med 6 timmars arbetsdag.

Göteborg – Vi är i behov av massörer på 75% på våra mottagningar i Torslanda, Lorensberg och Munkebäck. Vi söker även massörer för varannan helg samt vid behov.

Alingsås – söker en massör varannan helg och vid behov.

Tjänsterna startar efter överenskommelse.

OBS: Krav är att du är DIPLOMERAD MASSÖR

Vi är idag 77 massörer på våra 9 mottagningar i Göteborg och Alingsås.

Vi har både manliga och kvinnliga massörer som är mellan 24-57år och alla klarar arbetet fysiskt utan problem med våra ergonomiskt utvecklade massagetekniker.
Vi är i ständig utveckling och nu behöver vi utöka våra team med 4 nya stjärnor.
2019 hade vi över 55000 behandlingar och prognosen för 2020 är 65000.

Målsättningen är att under 2021-2022 etablera oss i Stockholm där vi nu söker franchisetagare.

Är du intresserad av arbete på någon mottagning där vi inte har utan en annons ute för så får du gärna söka ändå, vi växer hela tiden och med rätt personer utökar vi våra team eller sparar ansökan tills en ledig tjänst uppstår.

Grundläggande krav är att du är utbildad Diplomerad Massör, är du inte det och vill utbilda dig så rekommenderar vi Physio Academy som vi samarbetar med, de har utbildning i Göteborg i oktober 2020:
Läs mer om utbildningen här.

Din viktigaste egenskap är att du tycker om att hjälpa människor att må bättre genom massage.
Som person bör du vara framåt, proaktiv och fungerar väl i grupp. Samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och tar egna beslut.

Kika runt på hemsidan och skapa dig en bild av vilka vi är och känn efter om vi överensstämmer med dina värderingar och du tror att du kommer bidra till att stärka vårt team av duktiga massörer.

I så fall skicka en ansökan och som får oss intresserade, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi vidareutbildar alla massörer i vårt koncept och du har även möjlighet att starta en egen verksamhet inom kedjan via franchise eller bli teamledare för en mottagning i framtiden.

Här är en film från hösten 2018 där några av våra massörer berättar om det bästa med att arbeta som massör hos oss (då var vi 45 massörer på 6 mottagningar, nu är vi 80 massörer på 9 mottagningar – samma koncept, samma känsla):

Våra massörer fick frågan på vår konferens om vad som är det bästa med att arbeta hos oss på Flexmassage och svarade:

  • 6 tim arbetsdag
  • Den härliga gemenskapen
  • Man får träffa kunder
  • Att arbetet är fysiskt
  • Att man får utvecklas och lär sig nya saker
  • Att behandlingarna är individuella
  • Ett lugnt och harmoniskt arbete
  • Man får göra skillnad och får följa upp
  • Att arbete på en arbetsplats som är mån om sina anställda

Vi söker massörer på 75% då vi har 6tim arbetsdag

Vi ser våra massörers 6tim dagar som heltid, då vi anser att 6tim är optimalt för att kunna utföra ett hållbart arbete under en lång tid, sen går det att ha något längre pass här och där, men för att kroppen skall hålla så har vi valt denna anpassning och även utarbetat lönemodellen så att du skall kunna tjäna som om du arbetade en normal 100% tjänst som massör. Detta gör att du har energi kvar när du går hem och kan leva som du lär dvs hinner träna och slipper stressa. Arbetet som massör är ett väldigt lugnt och stillsamt arbete där du möter en kund i taget från den kommer tills den lämnar mottagningen. Du har 6-12 kunder per dag beroende på vilken längd kunderna bokat 25-100min per behandling.

Flexibilitet, professionalitet, service och engagemang är våra värdeord.

För att bli anställd hos oss behöver du inte vara fullärd, vi utvecklar dig till en stjärna innan du sätts in i arbete så tveka inte att söka även om du känner dig osäker på dina kunskaper.

Vi har ett unikt massagekoncept som kommer göra att det inte alls känns så tungt att arbeta som massör då vi har bra ergonomi och ett långsamt tempo.

Arbetstid
Våra 75% tjänster är varierade dag (07.30-14.00), kväll (14.00-20.30) samt var tredje helg (se helgtjänst) vissa arbetar varannan helg för det passar dem bättre.
Våra helgtjänster är Lördagar 10.00-17.00 och Söndagar 12.00-18.30.
Alla arbetspass inkluderar 30min rast. I tjänsterna ingår både massage på våra mottagningar (du kommer ha tillhörighet på en mottagning) och hos våra företagskunder. Dagspass (1-2 dagar per vecka), kvällspass (2-3 dagar per vecka) samt var tredje helg (vissa tjänster är varannan helg). Vanligtvis har vi rullande tre veckors schema med 4 dagar, 5 dagar, 6 dagars veckor.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad friskvårdsmassör eller Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus – baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.
Grundlön för 75% är 18500kr/månad utan bonus, OB och provision.
Vi har 4 lönenivåer och för att du ska få en ungefärlig bild av vad lönen blir så brukar en massör på lönenivå 2 tjäna ca 25000kr innan skatt för arbete på 75% (6tim arbetsdag).

Sista ansökningsdag

Rekrytering sker löpande.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsterna beräknas starta efter överenskommelse. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Skicka din ansökan till ansokan@flexmassage.se så återkopplar vi inom ett par dagar om du blir kallad till intervju. Kika gärna runt på vår hemsida för att läsa mer om oss.

Vi ser fram emot din ansökan!