Kvillebäcken

Ett stenkast från Backaplans stora handelsområde ligger Kvillebäcken. Ett område som fortfarande är i uppbyggnadsfas och där miljön står i fokus. I detta miljö-satsande område valde vi våren 2015 att flytta ut från våra första lokaler på Nordic Wellness.

I mars 2021 bytte vi till större lokaler med 4 behandlingsrum i samma område och flyttade till Gamla Tuvevägen 7b.

Välkommen till Flexmassage Kvillebäcken!

Till vår mottagning i Kvillebäcken tar dig enkelt med hjälp av kollektivtrafiken och dess flera olika alternativ. Närmsta hållplats är Vågmästareplatsen, dit du kan ta dig med hjälp av spårvagnarna 5,6,10,13 samt en mängd olika bussalternativ. Du kan även enkelt gå från Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan på ett par minuter.

Tar du dig hit med bil är närmsta parkering vid glaciären som är en betalparkering. Men det är nästan lika nära att parkera på Backaplans handelsområde, men tänk då på att titta på hur lång tid och inom vilka tidsintervaller då får parkera här. Stora parkeringen vid Coop Backaplan får du parkera 3timmar och under våra öppetider.

 

Liksom alla våra andra mottagningar har Flexmassage Kvillebäcken generösa öppettider och två behandlingsrum som står och väntar på dig. 

Våra massörer berättar mer om vad du som kun kan förvänta dig av besöket hos oss!

Vad kan man som kund förvänta sig när man besöker er på Kvillebäcken?

En skön och lugn atmosfär, härliga och grymma massörer som gör allt för att hjälpa kunden med sina besvär.

Hur skulle ni beskriva mottagningen?

Mottagningen som en ljus, harmonisk och lugn mottagning. När man kommer in på mottagningen så glömmer man bort allt som är utanför.

Varmt välkomna!

6 kommentarer på “Kvillebäcken

 1. Rekommenderar starkt!!! Går ni någon annanstans så kastar ni bara era pengar i sjön!
  Massagen var värd varenda krona. Min första gång, definitivt inte sista. Jag brukar gå var tredje månad ungefär på andra ställen, dvs jag har varit på väldigt väldigt många ställen. Inget kan jämföras. På flex är dem proffs och så duktiga! Dem vet precis vad dem ska göra och du känner faktiskt i hela kroppen att du har definitivt blivit friskare, du känner skillnad efter du har vart på flex massage.
  Hanna på kvillbäcken i Göteborg är talangfull!

 2. Kom precis ut från flexmassage I Kvillebäcken och är himla nöjd. Himla trevlig personal, lokal och bemötande för att inte tala om hur nöjd jag är för massagen som redan nu efter första massagen hjälpte och fick mina muskler och knyter att släppa och man känner skillnad. Rekommenderar ställer varmt. Tack till massören S.H. Jag kommer definitivt att återkomma och kan starkt rekommendera att folk gör detsamma. Mvh rullande kunden

 3. Kom precis ut från flexmassage I Kvillebäcken och jag är så himla nöjd. Riktigt bra personal, trevlig och Fantastisk upplevelse av flex massage
  Mycket välkommen atmosfär
  Professionell service
  Snäll och artig personal
  tack till massören Lovisa jag kommer att vara tillbaka!
  Rekommenderar starkt !!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.