Kvillebäcken

Ett stenkast från Backaplans stora handelsområde ligger Kvillebäcken. Ett område som fortfarande är i uppbyggnadsfas och där miljön står i fokus. I detta miljö-satsande område valde vi våren 2015 att öppna vår andra egna mottagning i nya fräscha lokaler. Välkommen till Flexmassage Kvillebäcken!

img_4386

Till vår mottagning i Kvillebäcken tar dig enkelt med hjälp av kollektivtrafiken och dess flera olika alternativ. Närmsta hållplats är Vågmästareplatsen, dit du kan ta dig med hjälp av spårvagnarna 5,6,10,13 samt en mängd olika bussalternativ. Du kan även enkelt gå från Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan på ett par minuter.

Tar du dig hit med bil är närmsta parkering vid Hisingehus som är en betalparkering. Men det är nästan lika nära att parkera på Backaplans handelsområde, där parkeringen vid ÖoB närmast men tänk då på att titta på hur lång tid och inom vilka tidsintervaller då får parkera här. Stora parkeringen vid Coop Backaplan får du parkera 3timmar och under våra öppetider.

Liksom alla våra andra mottagningar har Flexmassage Kvillebäcken generösa öppettider och två behandlingsrum som står och väntar på dig. Här tar massörena Jenny J, Angelica, Ingela, Lisen, Louise, Sara och Frida E hand om dig!

Vi tog en pratstund med Jenny som jobbar som platschef på mottagningen för att få en närmare inblick i vad du som kund kan förvänta dig när du besöker mottagningen.

img_2319

Vad kan man som kund förvänta sig när man besöker er på Kvillebäcken?

En skön och lugn atmosfär, härliga och grymma massörer som gör allt för att hjälpa kunden med sina besvär.

Hur skulle du beskriva mottagningen?

Jag skulle beskriva mottagningen som en ljus, harmonisk och lugn mottagning. När man kommer in på mottagningen så glömmer man bort allt som är utanför.

Vad är det roligaste med att vara platschef och massör på just Kvillebäcken?

Det som är roligaste med att vara platschef är alla nya utmaningar som jag inte är van vid.  Roligast med att vara massör är att få träffa alla intressanta och roliga människor. Få hjälpa dom att må bra i både kroppen och sinnet är väldigt givande och roligt. Finns inget bättre än när en kund går ut från massagerummet och känner en lättnad och ett lugn i kroppen.

Vi tackar Jenny för pratstunden och hoppas att ni snart tittar in hos henne och de andra massörerna på vår mottagning Kvillebäcken. Varmt välkomna!

5 kommentarer på “Kvillebäcken

  1. Rekommenderar starkt!!! Går ni någon annanstans så kastar ni bara era pengar i sjön!
    Massagen var värd varenda krona. Min första gång, definitivt inte sista. Jag brukar gå var tredje månad ungefär på andra ställen, dvs jag har varit på väldigt väldigt många ställen. Inget kan jämföras. På flex är dem proffs och så duktiga! Dem vet precis vad dem ska göra och du känner faktiskt i hela kroppen att du har definitivt blivit friskare, du känner skillnad efter du har vart på flex massage.
    Hanna på kvillbäcken i Göteborg är talangfull!

  2. Kom precis ut från flexmassage I Kvillebäcken och är himla nöjd. Himla trevlig personal, lokal och bemötande för att inte tala om hur nöjd jag är för massagen som redan nu efter första massagen hjälpte och fick mina muskler och knyter att släppa och man känner skillnad. Rekommenderar ställer varmt. Tack till massören S.H. Jag kommer definitivt att återkomma och kan starkt rekommendera att folk gör detsamma. Mvh rullande kunden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.