Lediga tjänster

             Massörer
FLEXMASSAGE är ett väletablerat företag som startade 2006

Vi är i behov av massörer på 75% och deltid/helger

Tjänsterna är belägna på våra mottagningar Torslanda och Kvillebäcken och kan starta omgående. Vår plan är även att 2019 starta minst 2 nya mottagningar i Göteborgsområdet, en norröver och en söderöver, så är du nyfiken på dessa etableringar får du också gärna kontakta oss.

Grundläggande krav är att du är utbildad Diplomerad Massör, är du inte det har vi utbildning att erbjuda.
Läs mer om Physio Academy här.

Vi söker även massörer för helgarbete varannan-var tredje helg, t.ex. fysioterapeut, student som läst till massör eller dig som har ett annat deltidsarbete. Så är du nyfiken och vill arbeta hos oss, skicka in en ansökan. Är du intresserad av arbete på någon mottagning där vi inte har utan en annons ute för så får du gärna söka ändå, vi växer hela tiden och med rätt personer utökar vi våra team eller sparar ansökan tills en ledig tjänst uppstår.

Din viktigaste egenskap är att du tycker om att hjälpa människor att må bättre genom massage.

Du är som person framåt, proaktiv och fungerar väl i grupp. Samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt och tar egna beslut.

Kika runt på hemsidan och skapa dig en bild av vilka vi är och känn efter om vi överensstämmer med dina värderingar och du tror att du kommer bidra till att stärka vårt team av duktiga massörer.
I så fall skicka en ansökan och som får oss intresserade, för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.
Vi vidareutbildar alla massörer i vårt koncept och du har även möjlighet att starta en egen verksamhet inom kedjan via franchise eller bli teamledare för en mottagning i framtiden.

Våra massörer fick frågan på vår konferens om vad som är det bästa med att arbeta hos oss på Flexmassage och svarade:

  • Den härliga gemenskapen
  • Man får träffa kunder
  • Att arbetet är fysiskt
  • Att man får utvecklas och lär sig nya saker
  • Att behandlingarna är individuella
  • Ett lugnt och harmoniskt arbete
  • Man får göra skillnad och får följa upp
  • 6 tim arbetsdag
  • Att arbete på en arbetsplats som är mån om sina anställda

För att bli anställd hos oss behöver du inte vara fullärd, vi utvecklar dig till en stjärna innan du sätts in i arbete så tveka inte att söka även om du känner dig osäker på dina kunskaper.

Vi söker massörer på 75% då vi har 6tim arbetsdag

I tjänsterna ingår både massage på våra mottagningar (Torslanda eller Kvillebäcken).
Dag (1-2 dagar per vecka), kväll (2-3 dagar per vecka) samt var tredje helg. Rullande tre veckors schema med 4 dagar, 5 dagar, 6 dagars veckor.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker framförallt dig som är Diplomerad friskvårdsmassör eller Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus – baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS. Grundlön för 75% är 18800kr/månad utan bonus, OB och provision.

Sista ansökningsdag

Rekrytering sker löpande.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsterna beräknas starta december 2018-januari 2019 eller efter överenskommelse.
Fast tjänst med 6 månaders provanställning.

Arbetstid

Våra 75% tjänster är varierade dag (07.30-14.00)/kväll (14.00-20.30) samt var tredje helg.
Våra helgtjänster är Lördagar 10.00-17.00 och Söndagar 12.00-18.30.

Flex-konceptet

Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Vi har idag 5 mottagningar i Göteborg och 1 i Alingsås, alla mottagningar har 2 behandlingsrum förutom Almedal och Kvillebäcken som har 3 rum. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja. Skicka din ansökan till ansokan@flexmassage.se så återkopplar vi inom ett par dagar om du blir kallad till intervju. Kika gärna runt på vår hemsida för att läsa mer om oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor eller funderingar innan du skickar din ansökan så kan du fylla i kontaktformuläret nedan.

Namn

Mailadress

Rubrik

Meddelande