LINNÉ

Från Järntorget i norr till Linnéplatsen i söder sträcker sig en av Göteborgs livligaste gator fram – Linnégatan. En gata full av caféer, restauranger och med människor som alltid är i rörelse. Här på Linnégatan 48 slår nu Göteborgs största massagekedja upp portarna för sin fjärde mottagning – Välkommen till Flexmassage Linné!

IMG_2460

Hit tar du dig enkelt med cykel, vi ligger ett stenkast från Slottskogen. Spårvagnarna 1, 2 och 6 går förbi utanför dörren och du stiger närmast av vid hållplats Olivedalsgatan. En promenad från Järntorget tar ca 5-10 minuter. Vi rekommenderar dig med bil att vara ute i god tid då det finns ont om parkeringsplatser, men det finns platser på gatan utanför eller i närområdet. Närmast är parkeringen är utanför, billigast är vid ”Haga bion”.

Byggnaden har starka historiska vingslag och från början huserade en klassisk matvarubutik för att sedan ändra skepnad med glasmästeri och nu senast frisersalong.  Det är spännande läsning i historieböckerna och på något sätt lär man ”känna” lokalen genom dess historia. Vi för med stolthet lokalens historia vidare!

Under sommaren har vi utfört en total-renovering och uppfräschning av lokalen. Ljusa färger och noga utvalda detaljer gör även Flexmassage Linné till en massagemottagning i toppklass. Här står två rum alltid öppna och massörerna Marlen, Alice, Anna, Linus och Fenja är redo att ta emot dig och ge dig den bästa massagen som just du behöver.

Vi har träffat Flexmassage´s vd Elin och ställt några frågor om nya mottagningen i Linné.

Hur känns det, om någon dag öppnar Flexmassage Linné. Är allt under kontroll? Jag är otroligt förväntansfull inför vår öppningsdag den 1 sept!  Våra hantverkare har gjort ett fantastiskt arbete och vi ligger i fas med allt så mottagningen är mer än redo att ta emot våra kunder! Så för att summera så är känslan mycket god och våra härliga massörer har förberett sig väl!

Hur kom det sig att ni valde att öppna upp en ny mottagning på just på Linnégatan? Vi såg under våren att antalet kunder som kom till vår mottagning vid Domkyrkan växte i snabb takt och då började vi fundera på en till mottagning i centrala Göteborg för att inte tappa den viktiga tillgängligheten av kunna erbjuda massagebehandlingar med kort varsel.  När vi tittade närmare på våra kunders adresser så visade det sig att Linnéstaden är ett av våra kundtätaste områden så då blev det ett enkelt beslut, vi ökar närheten och tillgängligheten för dessa kunder och även potentiella kunder i sydvästra Göteborg.

Hur skulle du beskriva mottagningen i Linné? En stilla och lugn atmosfär som andas det som vi alltid eftersträvar att ge våra kunder, det vill säga, lugn och ro. Utanför på gatan kan det stundtals vara storstadens puls men så fort man går innanför dörren så är det en helt annan miljö, precis såsom vi vill att det ska vara! Husets har en mångårig historia och rummen har stor charm och är välkomnande. Det skall bli jättekul att se våra kunders reaktion vid deras första möte med mottagningen!

linné

Flexmassage har expanderat i raketfart de senaste åren. Ökar efterfrågan på massage i Göteborg eller vad ser du som största anledningen till behovet av expanderingen? Svaret på denna fråga är nog att det finns flera anledningar.  Antalet massagebehandlingar som utförs per år inom vår stad har med all säkerhet ökat och rent allmänt så har nog människor mer fokus på sin egen hälsa och att ge sig själv stunder för ett ökat välmående. Min bild är att detta gäller hela friskvårdsbranschen och inte bara massage. För Flexmassage´s del så är vi övertygade om att nöjda kunder är den stora anledningen till att vi får möjligheten att expandera. Nöjda kunder sprider vårt namn och rekommenderar oss till anhöriga och bekanta vilket vi tycker är fantastiskt kul! Sedan ser vi också att företag och andra organisationer tenderar att öka sina friskvårdsbidrag och satsa ytterligare på sin personal vilket också gör att det blir fler som går på massage.

Vad ser du mest fram emot med Linné och Flexmassage i helhet i höst? För Linné så ser jag fram emot att etablera oss på denna anrika plats och att vi får möjligheten att ge fler kunder massage på riktigt. För Flexmassage som helhet så ser jag fram emot att fortsätta utveckla våra fantastiska massörer och även börja skissa på planer för kommande år 2017.  Vi lever här och nu men behöver också lyfta blicken och ser längre fram för att möta framtiden på bästa sätt!

Slutligen, vad gör en Flex-massage unik och varför man ska gå på en? Bästa sättet att få reda på detta är att prova oss och känna skillnaden mot tidigare eventuella erfarenheter. Vårt koncept bygger på att det verkligen skall göra skillnad, vår djupgående behandling med mycket fokus på triggerpunkter får direkta effekter på hur dina muskler känns och spänningar som försvinner. Vi kallar det kort och gott ”massage på riktigt”!

Tack Elin, vi ser med spänning fram emot Linné´s och Flexmassage´s utveckling och framtid. Vi passade även på att ta en pratstund med Linné´s nya  platschef Marlen.

IMG_2507

Vad kan våra kunder förvänta sig av nya mottagningen i Linnè? De kan förvänta sig förstklassig massage i fräscha lokaler och ett väl omhändertagande av kompetent personal.

Vad ska bli roligast med ditt nya jobb och uppdrag som platschef? Det är att få arbeta med det jag brinner för, friskvård och hälsa ligger mig varmt om hjärtat. Mötet med alla nya kunder, att kunna hjälpa människor till ett bättre mående. Uppdraget som platschef är ett förtroendepost som jag kommer förvalta väl. Det roligaste med uppdraget är utmaningen att skapa ett starkt team.

Vilka är dina bästa tips kring massage och hälsa till våra Flex-kunder? Det är att ta sig tid för återhämtning och ”tanka” energi, där är massage ett fantastiskt sätt att tillgodogöra sig dessa.

Tack Marlen och stort lycka till! Flexmassage Linnégatan öppnar alltså 1 september. Vi är grymt taggade och önskar våra kunder varmt välkomna dit eller till någon av våra tre andra mottagningar!

På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.