Möt några av våra massörer

I våra sociala medier gör vi små intervjuer med våra massörer. Alla våra massörer arbetar med ett liknande upplägg i sina behandlingar i Djup klassisk massage som är unikt för Flexmassage.

Några av våra massörer:

Möt Patrik L som arbetar på vår mottagning Domkyrkan

Vad är det bästa med att vara massör?
Det är roligt att hjälpa människor och härligt att få arbeta fysiskt ??
Favoritställe (där du trivs bäst)?
Vid havet, på Björkö där jag växte upp.
Favoritbehandling?
Djup klassik massage – Nacke och ansiktsmassage??‍♀️??‍♂️
Patrik L är en av 3 Patrik på Flexmassage av 45 massörer därav L:et ?

Möt Paula som arbetar på vår mottagning Kvillebäcken

Vilken behandling uppskattar du mest, bindväv eller djup klassisk massage?
– En blandning av båda tycker jag är en bra kombination, men om man måste välja en så föredrar jag ”vanlig” massage, för man känner av bättre med händerna.
Rekommendation för vintern?
– Att vara extra uppmärksamma med hur vi har axlar och nacke, nu när det börjar bli kallt har man tendens av att dra upp axlar och spänna sig. Vetevärmare runt nacke och triggerboll skuldror. Boka massage i tid nu när vi på Flexmassage går in i högsäsong ??
Varför jag ville bli massör?
– Jag har alltid tyckt om att arbeta med människor och genom att hjälpa dem må bra, sen blev det klart att jag ville bli massör efter att jag hade bott på Bali och hade äran av att lära mig massage av massör där som tyckte jag hade gåvan och att jag borde fortsätta med massage och så blev det.
Vad är det roligaste med att arbeta som massör?
– Förutom att hjälpa folk att må bra är det nog att det är ett väldigt kreativt och utmanande varje gång, varje massage blir unik och man lär sig konstant genom erfarenheten man får med varje kund.
Varmt välkommen önskar Paula ?

Möt Edit som arbetar på vår mottagning Linné

Edit eller Edyta som hon egentligen heter är förutom massör även utbildad fysioterapeut i Polen. Hon arbetar på vår mottagning Linné samt hos våra företagskunder.
Vad är det bästa med att vara massör?
Att kunna hjälpa människor, och se deras tacksamhet i ansiktsuttryck efter en lyckad behandling.
Favoritställe (där du trivs bäst)?
Älskar havet och värme, Grekland är en av favoriter men blir alltid lite extra rörd när jag besöker gamla hemtrakter i Polen.
Favoritbehandling?
Klassisk djupmassage står högst i kurs ??
Edit hälsar dig varmt välkommen på en välgörande massage ??

Möt Stephannie som arbetar på vår mottagning Almedal

Du startade som praktikant och är idag teamledare på Almedal.
Hur har den resan sett ut?
Oj den har gått väldigt snabbt den resan. Jag började som sagt som praktikant på Flexmassage då jag hade praktik på min utbildning. Efter detta blev det extrajobb som massageterapeut när Almedal öppnade 2015 och sedan övergick det till en heltidstjänst och fick i somras äran att bli Teamledare på Almedal efter ca 1,5 år på företaget.
Vad är det bästa med att vara massör tycker du?Det bästa med att vara massör är att möta så många människor varje dag samt verkligen kunna göra skillnad och hjälpa i personer i deras vardag.
Vilka tips skulle du kunna ge till någon som läser bloggen och funderar på att utbilda sig till massör?Bara gör det! Massöryrket är väldigt roligt och du får ständigt testa dina kunskaper samtidigt som du får lära dig nya saker nästan varje dag.

Följ oss i sociala medier så får du löpande de senaste nyheterna och tipsen.
instagram @flexmassage_gbg @flexmassage_torslanda @flexmassage_alingsas eller facebook Flexmassage, Flexmassage Torslanda, Flexmassage Alingsås www.facebook.com/flexmassage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.