Möt vår massör Alexander!

Bloggen har fått en pratstund med en av alla våra stjärnor, Alexander  som arbetar vid vår mottagning Domkyrkan. Bloggen är nyfikna på vem han är och vad som fick honom att hamna på Flex. Trevlig läsning!

 

Hej Alex! -Hej Bloggen

När kom du till oss på Flexmassage och hur ser din bakgrund ut som massör? -Jag började hos Flex i början av Juli, direkt efter jag blivit klar med utbildningen till diplomerad massör! Och just nu fortsätter jag mina studier vid sidan av jobbet och vidareutbildar mig till Medicinsk massage terapeut.

Vilken mottagning är du vanligtvis på? –Mig hittar man på Domkyrkan!

Vad fick dig att söka dig till Flexmassage och vad är det roligaste du vet med att vara massör? -Sättet vi jobbar på här på Flex, med massage som verkligen hjälper! Det roligaste att vara massör är att få hjälpa kunderna! Jag älskar att jobba med människor kring ämnen som massage, träning och hälsa.

Vi är nyfikna på vem du är som person och tänkte ställa frågan så här:  Hur tror du andra i din omgivning skulle beskriva dig som person? –Oj, svår fråga att svara på själv men skulle gissa på lugn och spontan i alla fall hade kommit upp.

Vad är det vanligaste och bästa må-bra-tipset du skickar med dina kunder? -Motionera! Det kan vara allt från att löpa, styrketräna på gymmet, rehab till att bara hoppa av två hållplatser tidigare på väg till jobbet för en extra liten promenad.

Ok, då var det dags för punkten vi kallar ”snabba svar”.  Du får en fråga med två alternativ och måste välja ett av alternativen. Är du redo? –Yes, jag är redo (ler)

Cykel eller spårvagn? Cykel

Kött eller Fisk? Kött

Hemmakväll eller Utekväll? Hemmakväll

Natur eller stad? Stad

Hockey eller fotboll? Fotboll

Bloggen tackar Alex för pratstunden! Vill du boka en tid hos Alex eller någon av våra andra stjärnor gör du det enkelt via: https://baraboka.se/flexmassage/selectLocation.php

 

Njut av dagen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.