Munkebäck öppnar 1 September 2020!

Vårt senaste tillskott i Flexmassage-kedjan slår upp portarna den 1 September 2020 och renoveringen är inne i slutfasen med inredningsdetaljer.  Vi längtar efter att välkomna våra första kunder till Munkebäcks allé 38! 

Flexmassage Munkebäck blir vår 9 mottagning och kommer innehålla 3 st behandlingsrum samt ett härligt stort öppet kundmottagningsrum där man kan sitta ned innan och/eller efter behandlingen och ta en kopp kaffe, te eller glas vatten. 

Bloggen tog en pratstund med Victor Forsell som driver mottagningen tillsammans sitt team om 5 massörer:

Slutspurten är här Victor, hur är känslan just nu? 

Svar:  Mycket god, vi ligger faktiskt lite före vår planering och får mer tid att träffa teamet och gå igenom allt inför premiären.  

Så bygget har fungerat bra? 

Svar: Fantastiskt bra skulle jag säga.  Alla entreprenörer och fastighetsförvaltare har varit väldigt behjälpliga och vi har kunnat få ett bra flöde i renoveringen. 

Vad kan våra kunder förväntas sig om man besöker Flexmassage Munkebäck? 

Svar: För de som varit på massage vid någon av våra andra 8 mottagningar så kommer man känna igen Flex-andan i hur lokalen är utformad, lugnet vi vill skapa, samt självfallet den djupgående massagen.  För våra nya kunder i området så hoppas vi att man känner just lugnet och att hela mötet med oss är enkelt, från bokning till betalning, och får massage som verkligen gör skillnad.  Vi har pratat med en del boende i dessa nybyggda hus omkring oss och känslan är att vi är väldigt välkomna och man ser det positivt att vi är i närområdet, vilket såklart känns väldigt kul och inspirerande! 

Hur många kommer arbeta vid Flexmassage Munkebäck?

Svar:  Vi startar med ett team bestående av 8 st massörer. Fått ihop teamet väldigt bra och alla är redo att möta kunder den 1 September!

För nya kunder som hamnat på denna blogg, hur bokar man tid? 

Svar:  Via knappen nedan kommer man in på bokningssidan där man väljer Munkebäck och se en tid/dag som passar. Alla våra massörer arbetar inom samma koncept som bygger på djupgående behandling.  

Bloggen tackar för pratstunden och hälsar varmt välkomna till Flexmassage Munkebäck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.