NY behandlingsform – Halvkropp Fokus

För två veckor sedan lanserade vi en helt ny behandlingsform – Halvkropp Fokus. En kortare, men nog så effektiv och givande behandling på 25 minuter.

Här lägger vi verkligen Fokus på ditt problemområde som tex. löparknä, musarm eller stelhet i nacken. Det är en effektiv behandling när besvären tex. uppkommer akut eller när du har ont om tid men ändå vill hinna prioritera att ta hand om dig själv. Ett perfekt tillfälle att kanske ta innan eller efter jobbet, eller varför inte sticka iväg på lunchen.

_S4A0080

Halvkropp Fokus fungerar även utmärkt för dig som kanske vanligtvis går på längre behandlingar men som är i behov av en extra behandling lite då och då. Alltså ett utmärkt komplement till de längre behandlingarna, för att få den där extra effekten av massagen.

Massagen är liksom alla våra behandlingar djupgående och välgörande. Vi arbetar som vanligt mycket med triggerpunkter, cirkulationshöjande massage och värme. Därmed minskar och förebygger vi spänningar och problem i dina muskler. Du kan läsa mer om alla våra behandlingsformer här https://flexmassage.se/djup-klassisk-massage/

Själva behandlingen upplevs som allt annat än kort, väl på plats på någon av våra Flex-mottagningar kan du direkt känna lugnet. Känn hur din puls går ner när du tar klivet in och stänger ute bruset och stressen utifrån. En paus där du inte behöver fokusera på något annat än dig själv och ditt välmående. En stund där du ger kroppen återhämtning, lugn och där du tankar på med ny energi.

Välkommen in att testa redan idag!

Boka din tid snabbt och enkelt:

https://www.baraboka.se/flexmassage/selectLocation.php

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.