Nya mottagningen i Alingsås!

Den 19 juni är det äntligen dags för öppningen av vår nya mottagning i Alingsås och idag tänkte vi berätta mer om hur läget ser ut just nu. 

Lokalen på Drottninggatan 23 har, sedan Marie och Flexmassage tog över den, genomgått en renovering och nu står två behandlingsrum samt en reception med nymålade och fräscha väggar klara. När vi pratar med Marie berättar hon att allt ligger bra till i fas och att lokalen snart ska få en andra omgång med målning för resultatet ska bli så bra och trevligt  som möjligt. Hon fortsätter med att berätta att allt material nu är inköpt och egentligen bara står och väntar på att 19 juni ska komma för att sedan kunna börja användas.

När inredningen och de sista detaljerna är färdigställt är lokalen och Marie med medarbetare mer än redo att öppna vår första mottagning utanför Göteborg. Vi på Flexmassage ser så mycket fram emot att öppna upp dörrarna i Alingsås och få dela med oss av Flexmassage givande koncept även utanför Göteborgs gränser!

Medan du går och väntar på att 19 juni ska komma och öppningen av den nya mottagningen sker kan du alltid besöka oss på någon av våra fyra andra mottagningar runt om i Göteborg.

Boka tid? Besök oss på https://www.baraboka.se/flexmassage/selectLocation.php där det nu även går att boka tider i Alingsås såklart! 

Varmt välkomna in till oss givande massage som verkligen gör skillnad! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.