Historia

Flexmassage grundades av massören Elin Rydén 2006 som drog igång sin första verksamhet i lokalerna på Nordic Wellness Backaplan. Affärsidén då som nu var att erbjuda en förstklassig individuellt anpassad massagebehandling som går på djupet.

Rörelsen växte och två år senare öppnades även  en mottagning på Nordic Wellness Domkyrkan, med sex nya massörer. Efter det har det tillkommit en mottagning på Nordic Wellness Exclusive och senast den egna mottagningen på Drottninggatan 13, med idag totalt 17 massörer.
I Maj 2015 flyttar Flexmassage ut från Nordic Wellness Exclusive samt Backaplan och in i egna lokaler i Kvillebäcken. Parallellt med utvecklingen av antalet mottagningar har Flexmassage även ökat antalet företagskunder, till att idag vara ca 40 företag.
I December 2015 startar Flexmassage första franchise-mottagning i Almedal med tre behandlingsrum.
I september 2016 startade Flexmassage Linné. Under våren 2017 öppnar Kvillebäcken ett tredje rum och sommaren 2017 planeras Flexmassage Alingsås

Alla våra massörer är välutbildade, arbetar med tekniker som går på djupet och ger individuellt anpassade behandlingar till både privatpersoner och sina företagskunder.

Sedan 2007 arbetar Flexmassage även med en vacuumsugmaskin som används för effektiv bindvävsmassage. Alla massörer som arbetar i konceptet får utbildning och fördjupning i den djupa klassiska massagen, gravidmassage och bindvävsmassage.

 

flex013