Torslanda invigning 1 mars 2018

Nedan artikel publicerades i Februari månad 2018 och mottagningen i Torslanda är nu öppen och tar emot kunder löpande. Lanseringen av våra nya mottagning gick strålande och vi tar nu löpande emot kunder. Läs mer om kliniken samt se våra öppettider och adress KLICKA HÄR

Det börjar närma sig öppningsdatum för vår senaste tillskott i Flex-kedjan som är vår mottagning i Torslanda vid Gamla Flygplatsvägen 28 i Amhult. Bloggen har tagit tillfället i akt att höra med Victor och Linn som kommer driva mottagningen hur förberedelserna går?

Hej Victor och Linn! Hur känns det med några veckor kvar till öppningen, går allt enligt plan?

-Hej! Det känns otroligt roligt och spännande! Att äntligen få dra i gång på riktigt med något som vi jobbat med under ett bra tag nu känns fantastiskt! Ja, hittills går allt som det ska, och vi ligger före tidsplanen, något som såklart känns väldigt skönt.

Kan ni beskriva lite mer om lokalen och området den ligger i?

-Absolut! Lokalen är stor och fräsch, med helt nya golv, tak och innerväggar och ligger i området Amhult, precis intill Amhults resecentrum. I området finns det även gym, mataffärer, restauranger, frisörsalonger och diverse andra butiker.

Det finns parkering utanför mottagningen och Gul Express tar bara 18 min från Nordstan. Bussarna stannar på andra sidan vägen så kommunikationerna från centrala Göteborg är toppen!

Från start har vi 2 st massagerum, det innebär att du kan ta med dig en vän och boka in er på massage i varsitt rum under samma tid. Vi har även ett tredje massagerum som vi har möjlighet att öppna upp så småningom.

Vad fick er att ta steget till att driva en egen Flex-mottagning och hur föll valet på Torslanda?

-Vi valde att ta steget till att öppna en egen mottagning då vi trivs väldigt bra inom konceptet, i företaget, med alla härliga kollegor och såklart med att massera. Samtidigt har det länge varit en dröm att få driva eget, och då kändes det som ett självklart val att öppna vår egen franchise-mottagning och på så sätt få ut det bästa av två världar!

Torslanda kändes som ett självklart val för oss! Främst då vi i dagsläget vet att vi har många befintliga kunder som bor där och åker in till Kvillebäcken för att gå på massage hos oss. Det blir därför en välbehövlig avlastning för Kvillebäcken och kortare resväg för många av våra kunder.

Vi åkte runt i Göteborg och kollade på olika områden och när vi kom ut till Amhult i Torslanda kändes det självklart att öppna där.

Vad är det bästa tycker ni med Flexmassage koncept?

-Det är självklart många saker, men det vi tycker är bäst för kunderna är att vi utför behandlingar som verkligen gör skillnad. Vi vet att våra massörer brinner otroligt mycket för att hjälpa människor att få må bättre, det är väldigt belönande att få höra av en kund som tex har gått med spänningshuvudvärk och sömnproblem i månader inte länge har ont och får sova bra igen efter ett besök hos oss.

Hur kommer teamet se ut i Torslanda?

-Det vi kan avslöja i dagsläget är att Victor, som fram tills nu varit på Flexmassage Almedal kommer finnas på mottagningen som massör på heltid. Även Linn, som fram tills nu varit på Kvillebäcken kommer vara på mottagningen i Torslanda på heltid.

Katarina, som just nu jobbar heltid på Flexmassage Domkyrkan, kommer mestadels vara på vår mottagning i Torslanda kombinerat med arbete vid Domkyrkan.

Utöver det är det 1-2 personer till som ni kommer möta där ute, men det håller vi hemligt tills det är helt bestämt vem/vilka det blir.

Bloggen råkar veta att lördag den 3 mars händer något speciellt på den nya mottagningen, kan ni berätta mer om det?

-Det gör det absolut! Vi öppnar ju som sagt den 1a mars, men lördag den 3e mars kl 10.00 – 17.00 har vi valt att lägga vår invigning.

Då kommer ni kunna möta våra massörer och titta på mottagningen. Det kommer även vara prova-på-massage, tilltugg och utlottningar av presentkort.

Har ni något öppningserbjudande för den nya mottagningen och hur tar man del av det?

-Det har vi självklart! Med rabattkoden TOR10 får man 10% på enstaka behandlingar (gäller t.o.m 31 mars 2018, endast på mottagningen i Torslanda och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller kampanjer.)

Bloggen tackar Victor och Linn för pratstunden och önskar lycka till med de avslutande förberedelserna inför öppningen 1 mars!

På vår hemsida www.flexmassage.se finns bokningsbara tider för mottagningen i Torslanda.  Använd länken https://baraboka.se/flexmassage/ och välj Torslanda .

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.