Vad är egentligen en Flex-massage?

Vi pratar ofta om effekterna av en Flex-massage, men vad är det egentligen vi menar när vi säger en Flex-massage?

När du besöker oss för en behandling är den alltid individanpassad och formad efter just dina specifika behov och eventuella problem. Våra massörer gör alltid en behovsanalys tillsammans med dig för att kunna lägga upp en plan för behandlingen och eventuella fortsatta behandlingar.

Besöker du oss på en Djup Klassisk Massage masserar vi, precis som namnet, djupgående i musklerna och på så sätt ger behandlingen största möjliga effekt i dina muskler. Dvs. att vi arbetar mycket med både triggerpunkter, cirkulationshöjande massage och värme i våra behandlingar med hjälp av varma vetekuddar.

Med individanpassat menar vi även att vi anpassar behandlingen efter vad vi tillsammans med dig kommer överens om ger bästa effekt, det kan innebära att vi tex. vid behov föreslår att även blanda in bindvävsmassage i din behandling för att få en extra effekt.

Läs mer om Bindvävsmassage här:

Bindvävsmassage

För att våra massagebehandlingar ska vara av förstklassig kvalité har vi noga utvalda massörer som har bred kunskap inom yrket. Detta i kombination med att massörerna ständigt vidareutbildas i vår internutbildning Flex-Academy gör att vi vågar säga att vi har branschens bästa massörer!

Dagligen levererar våra massörer över 100 massager i och runtomkring Göteborg.

Välkommen in till någon av våra fyra mottagningar och våra duktiga massörer!

Boka tid? https://www.baraboka.se/flexmassage/selectLocation.php

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.