Äntligen! Välkommen till Flexmassages nya blogg!

Här kommer du bland annat få följa Flex-massörer i vardagen, möta Flex-kunder, ta del av inspiration och goda tips i hur du kan förbättra din hälsa i vardagen samt annan matnyttig info som vi vill dela med oss av till dig.

Är du redan kund hos oss eller är du kanske en nyfiken blivande kund? Oavsett varmt välkommen till vår hemsida och blogg. Följ oss gärna på Instagram @flex_massage och Facebook @Flexmassage – för att få regelbundna uppdateringar och ta del av unika erbjudanden.

Flexmassage är Göteborgs största massagekedja och vi har hjälp människor att må bättre sedan 2006! En fantastisk resa har vi bakom oss och en minst lika spännande framtid har vi framför oss. Allt detta kommer du få läsa mer om här i bloggen – Hur företaget växt från en massör med en vision och dröm, till att idag ha över 20 massörer som utför över 15 000 behandlingar på mottagning och 5000 behandlingar ute hos företag per år. Vi fortsätter att expandera och utvecklas – det finns massor av spännande nyheter på gång som vi bara väntar på att få dela med oss av till dig. Allt nytt som händer kommer du att få reda på först, just här i bloggen!

Du hittar oss i Almedal, Kvillebäcken och vid Domkyrkan.

Vad vill du följa i vår blogg? Kommentera och överös oss med idéer!

Vi ses!

flexmassage_collage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.