Vår nya mottagning i ALINGSÅS!

I juni öppnar vår nya mottagning och för första gången sker öppningen utanför Göteborgs gränser. Idag tittar vi närmare på vår nya mottagning som öppnar i ALINGSÅS!

Massagebloggen har satt sig ner och pratat med Marie som kommer vara ansvarig över den nya mottagningen samt Patric som har hand om franchise inom  Flexmassage. Här kommer en kortare sammanfattning om vår nya mottagning och varför det blev just Alingsås.

-Hur gick tankarna kring val av plats för vår nya mottagning och hur känns det att ta steget utanför Göteborg med FLEX-konceptet?

-” Det känns jättespännande att för första gången öppna en mottagning utanför 031-området. Vi är väldigt trygga med vår unika tjänst och att det blev just Alingsås har flera olika anledningar. Bland annat bor Marie som kommer vara ansvarig för mottagningen i Alingsås och när vi fann varandra för snart 1 år sedan fanns redan då en “morot” och tanke för henne att kunna öppna i Alingsås. “

Både Patric och Marie berättar även att redan i dagsläget har Flexmassage ett flertal kunder som bor i Alingsås men jobbar i Göteborg och att nu kunna erbjuda dem massage på “hemmaplan” känns väldigt roligt.

Den nya mottagningen i Alingsås kommer att ligga på Drottninggatan 23

Marie berättar att hon länge har velat driva något eget då hon gillar när det händer massa saker och snabba förändringar samtidigt som hon älskar utmaningar. Så när läget dök upp att ta Flexmassage till Alingsås kunde hon inte hoppa över att ta chansen. Ett samarbete med Flexmassage är något som Marie ser som en stor fördel, med drivna personer som stöttepelare samt ett mycket bra koncept tror hon starkt på den nya mottagningen utanför Göteborgs gränser. 

Nu i maj har renoveringen av lokalen börjat,  vi kommer att öppna i juni så just nu är det mycket praktiskt som ska fixas. Både Patric och Marie avslutar med att det ska bli väldigt spännande och roligt att återigen öppna en ny mottagning och tror att Alingsås blir ett perfekt nästa steg och Marie avslutar med : -” Jag tror på Alingsås som stad och det finns mycket folk i rörelse här”

Vi tackar Marie och Patric för pratstunden och håll utkik här på bloggen samt våra andra sociala medier för mer info om öppningen i Alingsås!

Instagram: flex_massage

Facebook: Flexmassage

Och medan du väntar på nya mottagningen varför inte testa på vår givande massage redan idag! Bokar gör du enkelt på vår hemsida. www.flexmassage.se

Varmt välkommen in till oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.