Våra massörer – bästa möjliga!

Med över 30 massörer i teamet är Flexmassage Göteborgs största massageföretag. Våra massörer utför dagligen hundratals massagebehandlingar runtom i Göteborg och Alingsås, på mottagning och ute på företag. Våra massörer är noga utvalda och kvalitetssäkrade för att vi alltid ska leverera alla våra kunder förstklassiga massagebehandlingar och grym service. Därför har vi en noggrann rekryteringsprocess och alla nya massörer blir utbildade i vår egen internutbildning Flex Academy.

Alla massörer som anställs på Flexmassage är minst diplomerade massörer eller massage terapueter. I Flex Academy utbildas och utvecklas nya massörer i våra tre olika behandlingsformer, i konceptet Flexmassage samt i att ge bästa service och förstklassigt kundbemötande. Utbildningen är 3-5 heldagar och därefter kvalitetssäkras våra massörer och ser till att de är helt redo innan de gör sin första arbetsdag.

Under utbildningen får våra massörer även lära sig att jobba på ett fysiskt hållbart och skonsamt sätt. Massöryrket är ett fysiskt tungt arbete, det är något som våra kunder ofta frågar oss om “Blir du som massör inte trött?”. Vår målsättning är att våra massörer ska ha de bästa möjliga arbetsförhållanden som finns och att det ska vara en självklarhet att kunna satsa på massage-yrket långsiktigt. Vi lägger stort fokus på att hitta rätt teknik och ergonomi för den individuella massören. Detta i kombination med att vi jobbar 6 timmars arbetsdagar, gör att våra massörer kan satsa på en lång karriär och samtidigt leverera förstklassig massage varje gång, med en stark och hållbar kropp.

Även efter utbildningen, när man är igång och jobbar på Flexmassage, följer vi upp alla massörer regelbundet och utvecklar löpande tekniker och ergonomi mm. Vi har även flera team träffar i Flex Academy under året för att hela tiden fortsätta utveckla och utbilda våra massörer så att vi alltid är förstklassiga!

Flex Academy är vårt sätt att kvalitetssäkra och utvecklas, så vi alltid kan bli lite bättre och att ge våra kunder som besöker oss den bästa massagebehandlingen och servicen – Varje gång!

Är du massör? Vill du bli en av oss? Vi rekryterar just nu och löpande – för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheteter, så tveka  inte på att skicka din ansökan till oss på: ansokan@flexmassage.se

Läs mer på vår hemsida om Lediga Tjänster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.