Varför massage?

Det finns många olika anledningar till varför massage är bra för dig och det finns många positiva effekter som massage ger dig och din kropp. Framförallt ökar massage ditt välmående och din hälsa. Du använder din kropp varje dag år ut och år in och för att den ska fungera på bästa sätt behöver du ta hand om den. För visst är det en självklarhet att lämna in bilen på besiktning? Lika självklart är det att ge musklerna och kroppen en genomgång och besiktning.

Rent fysiologiskt ökar massage blod- och lymfcirkulationen i musklerna. Det minskar utsöndringen av stresshormoner och sänker blodtrycket. Ökar utsöndringen av hormonet oxytocin, ett lugnande hormon som gör oss avslappnade och förbättrar kroppens förmåga att hantera stress. Massage ökar även utsöndring av endorfiner, lyckohormonet som brukar kallas för kroppens eget morfin. Musklerna blir smidigare, mjukare och rörligheten i dem ökar i och med den ökade blod genomströmningen och därigenom syretillsättningen.

Genom regelbunden massage förebygger du uppkomsten av spända och ömma muskler.  

Passa på att ta hand om din kropp under sommaren – boka in en längre behandling på 60min, 75min eller 100min och få 10% i rabatt när du anger ”FLEX10ÅR” som rabattkod.
Varmt välkommen!

flex002

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.