Visste du att…

Vi har tidigare här på Massagebloggen haft temat “Visste du att?” på några av våra inlägg med olika problem som går att lösa med hjälp av massage. Idag ska vi ge flera olika påståenden som är kopplat till träning, hälsa och massage.

-Genom regelbunden fysisk aktivitet, exempelvis promenad eller att cykla kan vi minska risken att drabbas av flera allvarliga sjukdomar, däribland hjärt- och kärlsjukdomar.

-Många personer upplever att massage hjälper mot sömnsvårigheter, en trolig anledning är att  massage hjälper oss att slappna av.

-Både motion och massage ökar blod-genomströmningen vilket gör att musklerna förses med mer syre vilket i sin tur är viktigt för välmående och icke ömmande muskler.

Detta var några av alla bra saker som både massage, motion och hälsa gör för oss människor och vårt välmående. Håll utkik efter fler ”visste du att…” inlägg här på Massagebloggen för mer rolig information om hälsa och massage. 

Har du några frågor eller ämnen som vi borde ta upp här på Massagebloggen prata med din massör eller kontakta stephannie@flexmassage.se

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.